Spoločnosť Hisense bola zaradená do zoznamu vplyvných spoločností v oblasti ESG spoločnosti Fortune China za rok 2023

ČCHING-TAO, Čína, 8. mája 2023 /PRNewswire/ — Spoločnosť Hisense, značka spotrebnej techniky a významný medzinárodný dodávateľ domácich spotrebičov, bola opäť zaradená do zoznamu vplyvných spoločností v oblasti ESG spoločnosti Fortune China za vynikajúce výsledky v oblasti technologického výskumu a vývoja, výroby a partnerstva v dodávateľskom reťazci.

Spoločnosti vybrané do zoznamu vyvinuli pozoruhodné úsilie na zlepšenie životného prostredia, ochranu zamestnancov a podporu komunít a hľadajú cestu k udržateľnému a inkluzívnemu rastu. Spoločnosť Hisense sa čoraz viac zameriava na sociálnu zodpovednosť (ktorá je súčasťou čínskej stratégie „duálneho uhlíka”) a zároveň si uvedomuje dôležitosť globálneho úsilia, ktoré presahuje hranice Ázie v prospech všetkých ostatných krajín sveta. 

V zozname pre oblasť ESG spoločnosti Fortune China za rok 2023 sa uvádza: Tento rok bola spoločnosť Hisense obzvlášť vyzdvihnutá za svoju prácu, ktorá využíva výhody systému „solárnej fotovoltiky, uskladňovania energie, jednosmerného prúdu a flexibility” (PEDF), ktorý Čína vytvorila na vytvorenie a využívanie pokročilej technológie vlastného vývoja pre centrálne klimatizačné systémy. Tento pokrok mení klimatizačný systém z veľkého spotrebiteľa energie na prenosovú stanicu distribuovaného energetického systému. Rieši nevýhody veľkej spotreby energie a vysokých emisií uhlíka tradičnej klimatizácie a realizuje technické inovácie tradičného klimatizačného priemyslu.”

„Okrem toho spoločnosť Hisense zlepšila efektívnosť využívania vody a znížila znečistenie vody v rôznych oblastiach, ako je výber lokality závodu, realizácia technickej transformácie, výroba a produkcia a výber partnerov dodávateľského reťazca. Spoločnosť zároveň aktívne podporuje recykláciu priemyselných odpadových vôd v okolí, optimalizuje mieru opätovného využitia priemyselných odpadových vôd v závode a neustále znižuje spotrebu novej vody.”

Spoločnosť Hisense sa v snahe stať sa najspoľahlivejšou značkou na svete s viac ako storočným dedičstvom značky neustále snaží poskytovať prostredníctvom vysokokvalitných produktov technologické inovácie miliónom rodín na celom svete a prinášať ľuďom do života vynikajúce zážitky.

O spoločnosti Hisense 

Hisense je popredná svetová značka domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky. Spoločnosť Hisense sa zaoberá multimediálnymi produktmi (so zameraním na inteligentné televízory), domácimi spotrebičmi a inteligentnými informačnými technológiami. Spoločnosť Hisense sa v poslednom čase rýchlo rozrástla a v súčasnosti pôsobí vo viac ako 160 krajinách.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2071136/Hisense_Fortune_China_ESG.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2007399/Hisense_Logo.jpg

SOURCE Hisense

Go to Source