GWM organizuje zážitkové podujatie All NEV Experience s cieľom predstaviť svoju stratégiu v oblasti nových zdrojov energie

PAO-TING, Čína, 8. mája 2023 /PRNewswire/ — Nedávno spoločnosť GWM usporiadala v čínskom Pao-tingu celosvetové mediálne zážitkové podujatie o svojich produktoch využívajúcich nové zdroje energie. Podujatie s radmi inteligentných produktov využívajúcich nové zdroje energie, ktoré budú uvedené na trh, demonštrovalo záväzok spoločnosti voči elektrifikácii, ako aj hodnotu značky „Go With More”.

Spoločnosť GWM pozvala stovky médií a distribútorov z viac ako 60 krajín a regiónov, aby si vyskúšali jej technológie a inteligentné vozidlá využívajúce nové zdroje energie. Testovací areál spoločnosti GWM, jedno z najpokročilejších automobilových testovacích areálov v Ázii, sa môže pochváliť stovkami vysokoštandardných vozoviek vrátane vysokorýchlostných okruhov, dynamických plôch a testovacích kopcov. Vďaka tomu testovací areál spĺňa prísne požiadavky na testovanie pre všetky typy modelov vozidiel.

Spoločnosť GWM poskytla médiám a distribútorom modely z rôznych podznačiek vrátane nového modelu SUV HAVAL strednej triedy využívajúceho nové zdroje energie, modelov HAVAL H6 PHEV, GWM TANK500 PHEV, POER Shanhai HEV a ORA 07.

Model SUV strednej triedy využívajúci nové zdroje energie od GWM HAVAL (interný kód B07 s názvom „Fierce Dragon MAX” pre čínsky trh) sa uvádza na trh ako inteligentné rodinné SUV využívajúce nové zdroje energie. Model s rázvorom 2,8 metra má vynikajúcu schopnosť rozšírenia priestoru, čo dokáže uspokojiť potreby používateľov pri rodinných výletoch. Z hľadiska výkonu je to prvý model spoločnosti GWM vybavený technológiou Hi4 (Hybrid intelligent 4WD), ktorá zaisťuje rovnováhu medzi vysokým výkonom a nízkou spotrebou paliva.

Model ORA 07, zaradený ako superaerodynamické čisto elektrické kupé, sa môže pochváliť dizajnom fastback. Super aerodynamický estetický dizajn predstavuje modernizovanú eleganciu spájajúcu športový a módny štýl. Čo sa týka detailov interiéru, tento model využíva veľké množstvo ekologických materiálov, ktoré vodičovi a spolujazdcom prinášajú impozantný pocit útulnosti a jemnosti.

Po skončení podujatia médiá a distribútori ocenili technologické inovácie, kvalitu produktov a výkon vozidiel spoločnosti GWM. Jeden účastník poznamenal, že spoločnosť GWM predstavila výnimočný výkon vo vývoji elektrifikácie a podujatie ukázalo silu a pokročilé technológie spoločnosti GWM.

Podujatie predstavovalo jedinečnú príležitosť ukázať oddanosť spoločnosti GWM elektrifikácii a trvalo udržateľnému rozvoju v automobilovom priemysle. Spoločnosť GWM uvádza na trh nové technológie a modely, čím predstavuje svoj plnohodnotný pokrok smerom k prechodu na nové zdroje energie. To je v súlade s koncepciou výskumu a vývoja „presného vstupu v snahe o vedúce postavenie v odvetví”.

V minulom roku spoločnosť GWM investovala do výskumu a vývoja 12,181 miliardy CNY, čo predstavuje medziročný nárast o 34,34 %. Do roku 2025 celkové náklady spoločnosti GWM na výskum a vývoj prekročia 100 miliárd CNY. Tieto údaje sú dôkazom vytrvalosti spoločnosti GWM pri riadení inteligentnej transformácie na nové zdroje energie prostredníctvom inovatívnych technológií.

Spoločnosť GWM vytvorila na celom svete komplexnú maticu produktov využívajúcich nové zdroje energie s rôznymi formami napájania vrátane hybridných elektrických vozidiel (HEV), dobíjateľných hybridných vozidiel (PHEV) a elektrických vozidiel (EV). Spoločnosť GWM sa pri napredovaní aj naďalej venuje modernizácii svojho radu produktov využívajúcich nové zdroje energie na celom svete s víziou poskytovať používateľom ešte viac vysokokvalitných a inteligentných možností.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2071554/image_1.jpg

SOURCE GWM

Go to Source