Vysokovýkonná elektromobilita od Yadea získala nemecké ocenenia Red Dot Award 2023 a iF DESIGN AWARD

HONGKONG, 15. mája 2023 /PRNewswire/ — Yadea (01585.HK), popredná svetová značka vývoja a výroby dvojkolesových elektrických vozidiel, získala štyri medzinárodné ocenenia za dizajn produktov, konkrétne dve ocenenia Red Dot Award a dve ocenenia iF DESIGN AWARD. Po získaní ocenení IDEA award v roku 2022 sa Yadea opäť stala víťaznou značkou. Víťazmi sú elektrické motocykle Yadea KEENESS, Yadea S9 a Yadea Scooter ElitePrime. Tieto tri nové produkty elektromobility vynikali medzi mnohými položkami vďaka svojmu pokročilému estetickému dizajnu, vynikajúcej používateľskej skúsenosti a koncepcii ochrany životného prostredia.

Continue Reading


Yadea

Cena Red Dot Award je nemecké ocenenie, ktoré oceňuje produkty s výnimočným dizajnom a vysokým vplyvom na priemysel. Cena iF DESIGN AWARD je uznávaná ako arbiter vynikajúceho dizajnu a je jedným z najdôležitejších ocenení za dizajn na svete.

Elektrický motocykel Yadea KEENESS je vybavený 10 kW motorom so stredným pohonom, s maximálnou rýchlosťou 100 km/h a zrýchlením z 0 na 50 km/h za 4 sekundy. Batéria je vybavená inteligentným systémom získavania energie na zvýšenie výkonu a predĺženie životnosti batérie a po nabití je možné prejsť viac ako 100 km.

Elektrický motocykel Yadea ElitePrime, ako hlavný produkt roku 2023, je výkonný, bezpečná a skladacia elektrická kolobežka podobná SUV s vysokým výkonom, ktorá vám umožní zdolať všetky podmienky na ceste. Yadea ElitePrime je vybavená motorom so špičkovým výkonom 1 500 W, dokáže zvládnuť 30 % stúpanie a má vynikajúcu prednú a zadnú konštrukciu tlmenia nárazov. Spoločnosť Yadea medzitým oznámila svoje globálne uvedenie na trh prostredníctvom crowdfundingu Indiegogo so super uvádzajúcou cenou.

Yadea S9 je elektrobicykel s mimoriadne dlhou výdržou batérie a ľahko dokáže prejsť viac ako 150 km. Využíva lítiovú batériu TTFAR 2.0 z uhlíkových vlákien, ktorú prvýkrát vytvorila spoločnosť Yadea. Táto batéria využíva štvorcové laminované články a kompaktnú technológiu PACK a jej kapacita je o 100 % vyššia ako u bežnej lítiovej batérie. Okrem toho, menovitý výkon motora elektrobicykla Yadea S9 môže dosiahnuť 1000 W a pri rozbehu má silnú akceleráciu.

Sortiment produktov spoločnosti Yadea zahŕňa najmä vysokovýkonné elektrické motocykle, elektrické mopedy, elektrické bicykle a elektrické kolobežky. Spoločnosť Yadea poskytuje produkty a služby elektronickej mobility 70 miliónom používateľov vo viac ako 100 krajinách a regiónoch a vybudovala sieť viac ako 40 000 maloobchodných predajcov po celom svete.

Pre viac informácií navštívte nasledujúce kanály

Oficiálna webová lokalita:

https://www.yadea.com/ 

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2075794/Yadea.jpg

SOURCE Yadea

Go to Source