Spoločnosť Lockheed Martin predstaví nástroje Kennametal v sprievodcovi obrábaním

Stopkové frézy HARVI spoločnosti Kennametal sú v odvetví uznávané ako špičkové nástroje pre letecký priemysel

PITTSBURGH, 31. mája 2023 /PRNewswire/ — Spoločnosť Kennametal Inc. (NYSE: KMT) dnes oznámila, že jej stopkové frézy z tvrdého karbidu HARVI™ budú zaradené ako preferovaný výrobok do príručky pre interné obrábanie spoločnosti Lockheed Martin. Tento zdroj, ktorý vytvorila skupina Operations Technology spoločnosti Lockheed Martin Aeronautics pre internú prevádzku a technické činnosti, ako aj pre globálnych partnerov v dodávateľskom reťazci, určuje najefektívnejšie parametre a procesy na obrábanie špecifických leteckých komponentov.

Continue Reading

HARVI III
HARVI III

„Sme poctení, že sme dlhoročným dodávateľom spoločnosti Lockheed Martin a že naše portfólio stopkových fréz na rezanie kovov HARVI III je uvedené v jednom z jej najcennejších sprievodcov obrábaním,” uviedol Keith Mudge, viceprezident spoločnosti Kennametal pre predaj v oblasti rezania kovov v Amerike. „Úzko spolupracujeme so zákazníkmi, ako je spoločnosť Lockheed Martin, pri riešení problémov a zabezpečovaní maximálnej presnosti obrábania. Zaradenie stopkových fréz HARVI do tohto interného zdroja je dôkazom našej angažovanosti v odvetví a nášho vysokého štandardu dokonalosti.”

O stopkových frézach HARVI™ z tvrdého karbidu

Portfólio stopkových fréz HARVI z tvrdého karbidu od spoločnosti Kennametal je základom v tomto odvetví, pretože pri obrábaní ťažko opracovateľných materiálov v leteckom priemysle, ako je titán a Inconel, dosahujú lepšie výsledky ako iné nástroje.

Stopkové frézy HARVI, ktoré sú charakteristickou značkou a bestsellerom spoločnosti Kennametal, preukázateľne prinášajú úsporu času a nákladov v leteckom priemysle vďaka pôsobivým hodnotám frézovania kovu a dlhšej životnosti. Používatelia môžu využívať maximálnu produktivitu stopkových fréz HARVI s vlastnosťami, ako sú:

skrútená rezná hrana HARVI 1 TE pre zvýšenú rohovú stabilitu a operácie rampovania a špirálovitej interpolácie, ktoré sú na trhu špičkou;
patentovaný reliéf vyrobený technológiou na zabránenie vibráciám a treniu;
nerovnomerne delené drážky vrátane niektorých s variabilnou špirálou, čo umožňuje tlmenie vibrácií a neporovnateľné rýchlosti posuvu;
inovatívna konštrukcia drážok s priechodkami pre hobliny, ktoré znižujú tlak pri rezaní a podporujú účinnejšie odsávanie kovových hoblín.

V apríli 2023 spoločnosť Kennametal uviedla na trh novú triedu stopkových fréz s názvom KCSM15A a na jeseň 2023 rozšíri svoje produktové rady HARVI.

Viac informácií o rade stopkových fréz HARVI od spoločnosti Kennametal nájdete na stránke: https://www.kennametal.com/us/en/products/metalworking-tools/milling/solid-end-milling/high-performance-solid-carbide-end-mills.html

O spoločnosti Kennametal 

Spoločnosť Kennametal Inc., ktorá je už viac ako 80 rokov lídrom v oblasti priemyselných technológií, poskytuje zákazníkom produktivitu prostredníctvom vedy o materiáloch, nástrojov a riešení odolných voči opotrebeniu. Zákazníci zo sektorov letectva, zemných prác, energetiky, všeobecného strojárstva a dopravy sa obracajú na spoločnosť Kennametal, aby im pomohla vyrábať s presnosťou a efektívnosťou. Každý deň približne 8 700 zamestnancov pomáha zákazníkom vo viac ako 60 krajinách udržať si konkurencieschopnosť. Spoločnosť Kennametal vygenerovala vo fiškálnom roku 2022 výnosy vo výške 2 miliárd USD. Viac sa dozviete na stránkach www.kennametal.com. Sledujte @Kennametal v sieťach: Twitter, Instagram, Facebook, LinkedIn a YouTube.

O spoločnosti Lockheed Martin 

Spoločnosť Lockheed Martin Corporation so sídlom v meste Bethesda v štáte Maryland je globálna bezpečnostná a letecká spoločnosť, ktorá zamestnáva približne 116 000 ľudí na celom svete a zaoberá sa najmä výskumom, návrhom, vývojom, výrobou, integráciou a údržbou pokročilých technologických systémov, produktov a služieb.

Sledujte @LMNews na Twitteri, kde nájdete najnovšie oznámenia a novinky z celej spoločnosti.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2088709/Kennametal_HARVI_III.jpg
Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2003465/Kennametal_Logo.jpg

SOURCE Kennametal

Go to Source