GWM rozširuje globálny dosah s modelom TANK500 uvedeným na trh v SAE

PAO-TING, Čína, 31. mája 2023 /PRNewswire/ — Spoločnosť GWM uviedla 29. mája na trh Spojených arabských emirátov (SAE) model TANK500. Premiéra sa konala v Dubaji v Spojených arabských emirátoch a prilákala pozornosť a záujem veľkého počtu fanúšikov spoločnosti GWM.

Continue Reading

GWM Expands Global Reach with TANK500 launched in UAE
GWM Expands Global Reach with TANK500 launched in UAE

Na podujatí sa zúčastnilo viac ako 140 hostí vrátane VIP zákazníkov a viac ako 70 vplyvných médií a kľúčových mienkotvorných osobností (KOL), ktorí vysoko ocenili model GWM TANK500. GWM TANK500 si získal zákazníkov v Spojených arabských emirátoch špičkovým luxusným dizajnom a vysokým výkonom. Predstavený bol aj model GWM TANK300, čím sa zvýšilo povedomie o značke GWM TANK medzi miestnymi spotrebiteľmi.

Pán Gautam Arun, produktový riaditeľ spoločnosti GWM pre región Blízkeho východu, predviedol dokonalý zážitok z inteligencie, luxusu a pohodlia. Pre publikum tiež dôkladne analyzoval silné stránky GWM TANK500. „Vozidlo GWM má vlastnosti mestského aj terénneho vozidla vďaka svojej pokročilej technológii, ktorá poskytuje výnimočnú rovnováhu medzi výkonom a komfortom,” uviedol pán Gautam Arun.

GWM TANK500 je stredne veľké a veľké luxusné terénne SUV, ktoré nanovo definuje novú kategóriu na trhu luxusných terénnych SUV. Tento model, vyvinutý na platforme TANK, ponúka pôsobivý výkon, inteligentné terénne schopnosti a výnimočný komfort a bezpečnosť.

GWM TANK500 je vybavený vysoko výkonným hnacím ústrojenstvom a systémom pohonu všetkých štyroch kolies, ktorý spotrebiteľom ponúka úžasnú stabilitu a bezpečnosť. Okrem toho tento model ponúka špecializované terénne konfigurácie podľa potrieb zákazníkov vrátane elektronicky riadenej mechanickej uzávierky diferenciálu, režimu Off-road Creep a pod. Tieto konfigurácie môžu spotrebiteľom poskytnúť praktickejšie a bezpečnejšie jazdné vlastnosti v náročných jazdných podmienkach. Ak sa pneumatika pri prejazde výmoľom prešmykne, vodič sa môže rýchlo dostať z problémov pomocou elektronicky ovládaného tlačidla na aktiváciu uzávierky diferenciálu.

GWM TANK500 sa tiež snaží poskytnúť vodičom a cestujúcim zážitok z prvotriedneho luxusu a pohodlia. Jednoduchý, ale majestátny exteriér a veľkoplošná mriežka na prívode vzduchu so štvorcovými svetlometmi pôsobia veľmi mohutne. Interiér modelu GWM TANK500 je vybavený veľkým množstvom exkluzívny materiálov a 14,6-palcovým infotainmentovým systémom s centrálnym ovládaním s vysokým rozlíšením. Tieto detaily, ktoré zvyšujú jazdný komfort a modernizujú model o najmodernejšie technológie, sú dôkazom záväzku značky ku kvalite.

Po uvedení modelu GWM TANK300 na Blízky východ je uvedenie vlajkového modelu GWM TANK500 ďalším krokom spoločnosti GWM na rozšírenie jej globálneho trhového rozloženia. Spoločnosť GWM tiež plánuje uviesť model GWM TANK500 na trh v Saudskej Arábii, Ománe, Bahrajne a Kuvajte a jej cieľom je vytvoriť lokálne prevádzky v regióne s cieľom ďalej posilniť imidž svojej globálnej značky.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2089454/GWM_Expands_Global_Reach_with_TANK500_launched_in_UAE.jpg

SOURCE GWM

Go to Source