Allwyn oznamuje prvé partnerstvo s prestížnymi cyklistickými pretekami „Závod míru”

LUZERN, Švajčiarsko, 8. júna 2023 /PRNewswire/ — Spoločnosť Allwyn, popredný medzinárodný prevádzkovateľ lotérií, oznamuje svoje prvé partnerstvo s podujatím „Závod míru” (alebo „Preteky mieru”), prestížnymi cyklistickými pretekami pre súťažiacich do 23 rokov, ktoré sa uskutočnia v Českej republike od 8. do 11. júna 2023.  

Allwyn prispeje svojou medzinárodnú pôsobnosťou a zdrojmi na podporu medzinárodnej expanzie pretekov, čím urýchli ich napredovanie a zmení viac životov k lepšiemu.

Závod míru má dlhoročnú históriu ako jedny z najprestížnejších cyklistických pretekov na svete. Boli založené v roku 1948 a ich pôvodným cieľom bolo podporiť mierovú spoluprácu v strednej Európe po druhej svetovej vojne a pomôcť zmierniť napätie studenej vojny.

Pavel Turek, riaditeľ pre globálnu značku, firemnú komunikáciu a sociálnu zodpovednosť spoločnosti Allwyn, uviedol:

„V spoločnosti Allwyn sa tešíme na priebeh tohtoročného Závodu míru. Ide o výnimočné podujatie, ktoré sa koná v krásnych Jeseníkoch za účasti 22 národných tímov z celého sveta. Preteky majú bohatú históriu a právom sa považujú za jedny z najprestížnejších cyklistických pretekov na svete.

Rovnako ako ostatné etapy Pohára národov podporuje najlepšie začínajúce talenty v cyklistike a mnohým dáva príležitosť ukázať svoje schopnosti a plniť si svoje sny. Závod míru sa však odlišuje odkazom dobrej vôle a spolupráce a my veríme v jeho silu inšpirovať a meniť životy. Sme radi, že môžeme byť súčasťou tejto tradície.”

O spoločnosti Allwyn
Allwyn je popredný medzinárodný prevádzkovateľ lotérie. Spoločnosť Allwyn vytvára lepšie lotérie, ktoré prinášajú viac na dobré účely tým, že sa zameriava na inovácie, technológie, efektívnosť a bezpečnosť v rámci rastúceho portfólia príležitostných hier. Prístup lotérie zameraný predovšetkým na cenovo dostupnú rekreačnú hru priniesol spoločnosti Allwyn vedúce postavenie na trhu s dôveryhodnými značkami v Európe v Rakúsku, Českej republike, Grécku a na Cypre, v Taliansku, Spojenom kráľovstve a USA (Illinois). 

Viac informácií nájdete na stránkach: https://www.allwynentertainment.com/

O Závode míru 

Preteky boli pôvodne založené v roku 1948 s cieľom podporiť mierovú spoluprácu v strednej Európe po skončení 2. svetovej vojny. V súčasnosti sa tejto celosvetovej súťaže zúčastňuje 22 tímov z celého sveta vrátane tímov z Veľkej Británie, Spojených štátov, Českej republiky, Rakúska, Švajčiarska, Francúzska, Talianska a Nemecka, čo pomáha upevňovať väzby medzi krajinami.

Viac informácií nájdete na adrese: https://zavodmiru.com/en

SOURCE Allwyn

Go to Source