Cieľom Yutong je nanovo definovať ekologickú verejnú dopravu s YEA

ČENG-ČOU, Čína, 9. júna 2023 /PRNewswire/ — Spoločnosť Yutong Bus („Yutong”, SHA: 600066), popredný svetový výrobca elektrických autobusov, oficiálne spustila YEA, integrovanú technologickú platformu riadenia pre úžitkové vozidlá využívajúce nové zdroje energie. Táto vôbec prvá softvérovo a hardvérovo integrovaná platforma pre elektrické vozidlá pre toto odvetvie má potenciál spôsobiť revolúciu v čínskom sektore úžitkových vozidiel využívajúcich nové zdroje energie.

Podujatie, Globálna konferencia o predstavení technologickej značky úžitkových vozidiel Yutong, sa konalo na tému „Drive Your Value” a prilákalo viac ako 500 zástupcov zákazníkov z 25 krajín a regiónov. Účastníci spoločne preskúmali budúce smerovanie vývoja úžitkových vozidiel využívajúcich nové zdroje energie a spoločne obhajovali „Team Zero”. Hlavný prejav podujatia predniesol Jan Deman, výkonný riaditeľ nadácie Busworld Foundation.

Okrem spustenia YEA sa na podujatí predstavil kompletný rad 15 produktov spoločnosti Yutong využívajúcich nové zdroje energie vrátane autobusov, nákladných vozidiel a špeciálnych vozidiel. Spoločnosť Yutong, ktorá sa zameriava na cestovanie, logistiku a prevádzkové scenáre, vyvinula a sformulovala riešenia pre deväť segmentov vrátane integrovanej mestskej a vidieckej verejnej dopravy.

Vďaka platforme YEA dosahuje spoločnosť Yutong bezproblémovú integráciu softvéru a hardvéru, čím výrazne zvyšuje bezpečnosť, spoľahlivosť a efektivitu produktov. Platforma poskytuje super-integráciu, škálovateľnosť a vlastný vývoj, čím spĺňa požiadavky rôznych segmentov úžitkových vozidiel pre všetky scenáre.

Technický základ platformy YEA tvoria dva základné komponenty – C-architektúra a YOS. C-architektúra slúži ako inteligentný „mozog” úžitkového vozidla. Obsahuje „centrálnu výpočtovú jednotku, viacbodový ovládač, ovládač inteligentnej kabíny a ovládač pokročilého asistenta jazdy”. YOS je názov operačného systému úžitkových vozidiel, vlastný vyvinutý OS s architektúrou C. Kombinácia týchto dvoch základných komponentov uľahčuje funkčnú fúziu a redistribúciu, čo vedie k 200 % zvýšeniu výpočtového výkonu a 100 % zlepšeniu účinnosti ovládania.

Platforma YEA zaisťuje úplné oddelenie softvéru a hardvéru a zároveň riadi všetok softvér a hardvér zapojený prostredníctvom jednotného systému riadenia. To uľahčuje kratšie cykly dodania softvéru a zároveň zaisťuje inteligentnú jazdu a zážitky pri šoférovaní, ako aj prevádzkovú bezpečnosť.

Platforma YEA tiež využíva rozsiahlu dátovú podporu spoločnosti Yutong na riešenie kľúčových problémov pri prevádzke vozidiel využívajúcich nové zdroje energie vrátane nedostatočného dojazdu, nízkej prevádzkovej účinnosti, nedostatočnej energie, nízkej bezpečnosti, nízkej miery obsadenosti a slabej prevádzkovej stability, pričom poskytuje riešenia pre celý životný cyklus vozidla za nižšie náklady ako v prípade konvenčných vozidiel.

Viac informácií nájdete na stránkach https://en.yutong.com/.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2097665/image_845980_28098333.jpg

Video – https://mma.prnewswire.com/media/2097686/Yutong_Bus.mp4

SOURCE Yutong Bus

Go to Source