XCMG Machinery predstavuje na veľtrhu APEX 2023 bezpečné, spoľahlivé a efektívne výrobky a riešenia pre letecké pracovné plošiny

MAASTRICHT, Holandsko, 19. júna 2023 /PRNewswire/ — Spoločnosť XCMG Machinery („XCMG”, SHE:000425) vystavuje na výstave APEX 2023 v holandskom Maastrichte šesť nožnicovo-vidlicových pracovných zdvíhacích plošín a tri pracovné zdvíhacie plošiny výložníkového typu. Výstavu, ktorá sa koná každé tri roky, organizuje skupina KHL Group, najväčší svetový poskytovateľ informácií o stavebníctve.

Rozšírené scenáre použitia a rozsah stavebných činností zvyšujú nároky na nosnosť a prispôsobivosť zdvíhacích pracovných plošín. XCMG predstavila na veľtrhu APEX 2023 svoje modely zdvíhacích pracovných plošín s priamym výložníkom XGS28ACK a XGS40E, ktorých výhodou je silný pohon, výnimočný výkon, vysoká účinnosť a pohodlná obsluha, ktoré spĺňajú požiadavky trhu.

V modeli XGS28ACK s maximálnou prevádzkovou výškou 28,8 metra, nosnosťou 460 kilogramov a stúpavosťou 45 %, sa ako zdroj energie používa lítiová batéria, ktorá je odolnejšia ako bežné olovené batérie. Konštrukcia výložníka pozostávajúca z trojdielneho teleskopického výložníka a vežového výložníka plus plávajúceho výložníka, ktorý umožňuje zariadeniu prekonávať prekážky a systém dvojitého ovládania zaťaženia dokáže automaticky nastaviť pracovný rozsah podľa zaťaženia, aby vyhovel rôznym požiadavkám na zaťaženie. Pracovná plošina XGS28ACK sa môže používať v širokej škále stavebných prác, najmä pri výstavbe budov, mostov, oceľových konštrukcií a montážnych konštrukcií.

„Za vynikajúci výkon výrobku vďačíme hlavným výhodám spoločnosti XCMG v oblasti inteligentnej výroby, ktorá uskutočňuje hlbokú integráciu informatizácie a industrializácie a zároveň v maximálnej miere zaručuje kvalitu výrobného procesu”, povedal Yang Dongsheng, predseda predstavenstva XCMG.

Udržateľnosť sa stala kľúčovou agendou na celom svete a vďaka záväzku dosiahnuť ciele „dvojitého uhlíka” urýchlila spoločnosť XCMG modernizáciu elektrifikácie svojich produktov a riešení pre letecké pracovné plošiny, integráciu internetu vecí, veľkých dát, technológií priemyselného internetu a ďalších technológií s cieľom dosiahnuť ekologický, digitalizovaný a inteligentný rozvoj.

Na veľtrhu APEX 2023 spoločnosť XCMG premiérovo predstavila na európskom trhu aj XG1823ERT, elektrickú vysokozdvižnú pracovnú plošinu typu „nerovný terén”, ktorej kompaktná konštrukcia, veľká nosnosť, dlhá životnosť batérií a udržateľné konštrukcie z nej robia dôveryhodné, ekologické riešenie pre práce, ako je inštalácia veľkých nákladov a spoločné operácie, najmä pre práce, ako je inštalácia protipožiarnych a ventilačných potrubí, osvetlenie, skla, inštalácia závesných stien, maľovanie, oprava stien a ďalšie.

„Spoločnosť XCMG sa bude v budúcnosti naďalej zameriavať na výskum a vývoj inteligentných elektrických zariadení a zároveň rozširovať zahraničný trh s modernými a odolnými výrobkami”, uviedol Yang.

Viac informácií nájdete na stránke https://xcmg-europe.de/en/xcmg-europe-en/.

Fotografia – https://mma.prnewswire.com/media/2104645/XCMG_Machinery_Highlights_Its_Aerial_Work_Platform_Equipment_Products_Solutions.jpg

SOURCE XCMG Machinery

Go to Source