accesso® kupuje spoločnosť VGS a nanovo uvádza platformu VGS ako accesso Horizon (SM)

Akvizícia poprednej spoločnosti v oblasti predaja vstupeniek pre voľný čas; poskytovateľ riešení pre správu návštevníkov prehlbuje svoju globálnu pôsobnosť 

TWYFORD, Spojené kráľovstvo, 22. júna 2023 /PRNewswire/ — Spoločnosť accesso Techno logy Group (AIM: ACSO), popredný poskytovateľ technologických riešení pre atrakcie a zariadenia na celom svete, dnes oznámila akvizíciu spoločnosti VGS, popredného poskytovateľa systémov na predaj vstupeniek a správu návštevníkov pre podniky voľného času, zábavy a kultúry na celom svete. Ocenená platforma SnApp spoločnosti VGS bude prem enovaná na acces so Horizon a bude fungovať ako súčasť súboru produk tov accesso.

Spoločnosť VGS, ktorú založil tím s dlhoročnými skúsenosťami, od svojho založenia v roku 2011 podporuje renomované návštevnícke atrakcie vo všetkých aspektoch predaja, distribúcie a uplatňovania vstupeniek a nárokov. Na zozname jej klientov je viac ako 100 miest, medzi ktoré patrí najväčší svetový zábavný park v Orlande na Floride, ako aj popredné značky zábavných parkov v Dubaji, Singapure, Japonsku a Číne. Okrem zábavných parkov podporuje platforma na predaj vstupeniek a správu návštevníkov aj zoologické záhrady, vyhliadkové veže a ďalšie jedinečné atrakcie v celkovo 11 krajinách sveta vrátane jedného zo siedmich divov starovekého sveta – pyramíd v Gíze v Egypte.

Vďaka rozsiahlemu súboru funkcií, globalizovaným funkciám a robustným možnostiam škálovania umožňuje platforma VGS prevádzkovateľom zariadení spravovať všetky výhody, služby a nároky dostupné pre hostí pomocou jednej jednotnej platformy. Riešenie, ktoré je hosťované u zákazníka alebo v cloude, ponúka zákazníkom otvorené rozhranie API, ktoré umožňuje priamu integráciu s inými systémami. Platforma VGS poskytuje hosťom bezproblémový a konzistentný zážitok vo všetkých oprávneniach a na akomkoľvek zariadení. Inteligencia v reálnom čase umožňuje prevádzkovateľom optimalizovať predaj pomocou dynamickej tvorby cien, riadenia dostupnosti a riadenia predajných kanálov. Podpora pre viac prevádzok umožňuje bezproblémovú krížovú propagáciu a krížové kumulovanie ponúk, zlepšuje viditeľnosť a zvyšuje celkový zážitok hostí. Riešenie navyše poskytuje bezproblémovú jazykovú podporu pre miesta na celom svete s plne flexibilnou podporou viacjazyčného používateľského rozhrania.

„Som nadšený, že môžem oznámiť transformačnú akvizíciu spoločnosti VGS. Jej riešenie presne zapadá do nášho plánu v oblasti technológií a jej špičková zákaznícka základňa svedčí o kvalite, škálovateľnosti a funkčnosti platformy”, povedal generálny riaditeľ spoloč nosti ac cesso Steve Brown. „Táto akvizícia nám umožní poskytnúť klientom a budúcim partnerom technológiu, ktorá dokáže expandovať spolu s ich podnikaním aj v budúcnosti a držať krok s rastúcimi požiadavkami moderných spotrebiteľov”.

Na základe dohody sa 33-členný talentov aný glob álny tím spoločnosti VGS s kanceláriami v Miláne, Dubaji, Singapure a Orlande pripojí k spoločnosti accesso.

„Som veľmi rád, že spoločnosť VGS spojila svoje sily so spoločnosťou Accesso. Naša technológia sa dopĺňa s ponukou spoločnosti Accesso. Zdieľame rovnaké absolútne odhodlanie poskytovať najlepšie možné jednotné riešenia na optimalizáciu prevádzky našich zákazníkov a zlepšenie zážitkov ich hostí pred, počas a po ich návšteve”, povedal generálny riaditeľ spoločnosti VGS Paolo Moro. „Tešíme sa na spoluprácu v tejto vzrušujúcej ďalšej kapitole”.

„Pre mňa a Paola to má mimoriadny význam, pretože náš pracovný vzťah trvá už viac ako dve desaťročia, od počiatkov pôvodného riešenia VGS pre predaj vstupeniek a správu návštevníkov”, pokračoval Brown. „Paolo je lídrom v tejto oblasti, ktorého dlhodobo obdivujem a nesmierne si ho vážim. Sledoval som, ako jeho odborné znalosti a inovácie formujú toto odvetvie, a teším sa, že naša spoločná skupina bude aj naďalej prinášať inovatívne riešenia pre odvetvie zábavy a voľného času”.

Ak sa chcete dozvedieť viac, navštívte stránku https://www.accesso.com/solutions/ticketing/ticketing-visitor-management.

O spoločnosti accesso Technology Group plc

Spoločno sť accesso je popredným svetovým poskytovateľom patentovaných a oceňovaných technologických riešení, ktoré nanovo definujú zážitky hostí, zvyšujú príjmy, zefektívňujú prevádzku a podporujú obchodné rozhodnutia založené na údajoch pre prevádzkovateľov zariadení voľného času a zábavy. Spoločnosť accesso, ktorá v súčasnosti poskytuje služby pre viac ako 1 000 miest na celom svete, intenzívne investuje do výskumu a vývoja, aby mohla prevádzkam poskytovať technológie, ktoré im umožnia poskytovať hosťom nezabudnuteľné zážitky. Spoločnosť accesso, v ktorej pracuje tím odborníkov z oblasti atrakcií, kultúrnych zariadení a lyžiarskeho priemyslu, spolupracuje s miestami konania podujatí s cieľom zvýšiť rozsah zapojenia hostí na mieste a mimo neho a zvýšiť príjmy prostredníctvom intuitívnej technológie predaja vstupeniek, predajných miest, virtuálneho radenia, distribúcie a riadenia zážitkov. 

accesso je verejná spoločnosť kótovaná na AIM: trh, ktorý spravuje London Stock Exchange. Viac informácií nájdete na accesso.com alebo sledujte accesso v s ieťach Twitter, LinkedIn a Facebook.

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1831055/accesso_Flat_RGB__003_Logo.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2106179/accesso_Horizon_VGS_Logo.jpg

SOURCE accesso Technology Group

Go to Source