ZTE brengt nieuwe mobiele apparaten met ecosysteem naar MWC Shanghai 2023

  • ZTE’s nieuwe producten met ongeëvenaarde technologie dekken voor consumenten alle scenario’s voor mobiele communicatie.
  • nubia Pad 3D, die een realistischere en levendigere 3D-visuele ervaring biedt, zal het brilvrije 3D-ecosysteem verder uitdiepen.

SHANGHAI, 30 juni 2023 /PRNewswire/ — ZTE Corporation (0763.HK/000063.SZ), wereldwijd een toonaangevende leverancier van oplossingen voor informatie- en communicatietechnologie, brengt met ongekende technologie en gebruikerservaringen een overvloed aan nieuwe producten naar Mobile World Congress (MWC) Shanghai 2023. Van 28 t/m 30 juni zal ZTE bezoekers een veelzijdige presentatie en ervaring bieden op de ZTE-stand op N3-B20, met smartphones, tablets, slimme AR-brillen, MBB- & FWA-producten en internetproducten voor voertuigen en industrieën. Dit aanbod is geïntegreerd met de allernieuwste slimme AI-toepassingen, toonaangevende mobiele dataterminals en vernieuwde slimme V2X-producten.

Scenario’s voor mobiele communicatie voor consumenten volledig afdekken

ZTE demonstreert tijdens de MWC Shanghai 2023 een uitgebreide reeks nieuwe producten om de scenario’s voor mobiele communicatie voor consumenten volledig af te dekken. Innovatieve slimme apparaten, waaronder de nieuwste AI-brilvrije 3D-tablet en de GPT draadloze AR-bril, zijn hoogtepunten op de stand. De nubia Neo Air, ‘s werelds eerste lichtgewicht, refractieve AR-bril met GPT en draadloze functie, trekt de aandacht bij zijn debuut omdat het intelligente interactie mogelijk maakt, zoals een real-time interview, chatten met stemassistenten en het opvragen van spraakgegevens via het ingebouwde AI-model. Daarnaast demonstreert ZTE als paradepaardjes zijn 5G-tablet, ZTE AxonPad, de kantoorcomputer ZTE AxonBook en zijn 5G-smartphones, ZTE Axon 50 Ultra en nubia Z50 Ultra, om de prestaties en doorbraken te laten zien die het bedrijf heeft bereikt op het gebied van beeldscherminnovatie, systeembeveiliging en professionele fotografie.

Prominent aanwezig tijdens het evenement zijn ook ZTE 5G MBB & FWA-producten, waarvan het marktaandeel de eerste plaats in de wereld inneemt voor de toonaangevende technologie op commercieel gebied, en GIS (Green, Intelligence & Security)-prestaties, die de nieuwste 5e GEN van Wi-Fi 7 5G FWA, 5G indoor en outdoor FWA en 5G draagbare Wi-Fi omvatten. Door via draadloze netwerken verbinding met het internet te maken, ondersteunen de producten een snelle en efficiënte gegevensoverdracht. Tijdens de tentoonstelling demonstreert ZTE de efficiëntie en het gemak van deze technologieën, die gebouwd zijn op het productconcept van energiebesparing, intelligente scenariocontrole en netwerkbeveiliging.

Op het gebied van eindapparatuur voor voertuigen demonstreert ZTE in samenwerking met autofabrikanten producten met toonaangevende prestaties en toepassingen in voertuigen. Een van de hoogtepunten is het onlangs aangekondigde innovatieproduct RCU voor samenwerking tussen voertuig en de weg, Y2002, een geïntegreerd apparaat voor communicatie en computergebruik langs de weg dat 5G RSU Y2001 voor communicatie langs de weg en edge computing integreert. Dit geavanceerde product biedt robuuste AI-rekenkracht en ondersteunt meerdere frequentiebanden voor communicatie. Met zijn vermogen om gelijktijdig meerkanaals video- en radargegevens te verwerken waarbij maar weinig stroom verbruikt wordt, maakt de Y2002 intelligente transporttoepassingen mogelijk en stimuleert hij de ontwikkeling van intelligent netwerktransport, allemaal gebouwd op het besturingssysteem van ZTE.

Nieuwe soort intelligente interactie biedt ongekende ervaringen

Als een nieuwe en belangrijke toevoeging aan de productlijn voor slimme ecosystemen van ZTE, is de nubia Nero Air niet alleen een draadloze AR-bril, maar ook een intelligent accessoire dat van het AIGC-algoritme voorzien is, hetzelfde algoritme dat in GPT-technologie gebruikt wordt. Het GPT-model dat door de bril wordt gebruikt, combineert de mogelijkheden van meerdere grote AI-modellen om rechtstreekse interactie op basis van vraag-en-antwoord mogelijk te maken, wat betekent dat gebruikers via spraakopdrachten kunnen communiceren met de ingebouwde AI-assistent.

Op basis van AR- en AIGC-technologie is de nubia Neo Air een draagbare intelligente assistent voor alle scenario’s voor gebruikers geworden. Tijdens openbare toespraken, live uitzendingen, presentaties en andere gelegenheden kunnen dragers de tekstaanwijzingen in realtime door de brillenglazen bekijken om toespraken zonder gebruik van een script te houden. De nubia Neo Air heeft een binoculair ontwerp, dat qua uiterlijk veel op een gewone bril lijkt. Het apparaat weegt in totaal netto ongeveer 42,5 gram en met de verstelbare, gebogen veren kan de lengte worden aangepast aan de voorkeuren van de drager. Na slechts een half uur opladen biedt de nubia Neo Air tot 8 uur normaal gebruik in normale omstandigheden, zodat gebruikers hem de hele dag kunnen dragen zonder zich zorgen te maken over de gebruiksduur van de batterij.

Met de voortdurende vooruitgang van AR+AIGC-technologie en de toenemende volwassenheid van het ecosysteem, wordt verondersteld dat de nubia Neo Air veel meer futuristische toepassingsscenario’s zal ontsluiten en consumenten ongekende interactieve ervaringen zal bieden.

Brilvrije 3D-tablet brengt mobiel zicht naar een nieuwe generatie

ZTE heeft ook een ander innovatief, slim apparaat onthuld, de nubia Pad 3D, ‘s werelds eerste AI-ondersteunde brilvrije 3D-tablet. Uitgerust met ZTE’s unieke brilvrije 3D-lichtveldtechnologie, kan dit product brilvrij hoogwaardige 3D-weergave bieden en zich aanpassen aan comfortabele kijkhoeken door realtime AI-gezichtsherkenning. Daarnaast ondersteunt het realtime conversie van 2D-content naar 3D-content, inclusief afbeeldingen, video’s en streamingmedia, door gebruik te maken van een technologie gebaseerd op het AI neural network deep learning-algoritme. Deze technologie kan het dilemma van beperkte 3D contentbronnen overwinnen en gebruikers een meer realistische en levendigere 3D visuele ervaring bieden.

Brilvrije 3D-technologie heeft een breed spectrum aan toepassingsscenario’s en is niet alleen geschikt voor alledaagse consumenten, maar ook voor verschillende bedrijfstakken. Het biedt gebruikers multidimensionale weergave en volledig meeslepende interactie die hun verbeelding te boven gaat. ZTE presenteert hiervoor een zeer indrukwekkende on-site display line-up en slaat de handen ineen met belangrijke partners van het brilvrije 3D-ecosysteem zoals MiGu Video van China Mobile, Tencent Meeting en China Focus Ltd om toepassingen te bieden voor meerdere scenario’s, waaronder video-entertainment, live-uitzendingen, games, streaming media, conferenties en consumenteneducatie. Het maakt ook meer commerciële expansie mogelijk voor verticale industrieën in het ecosysteem, zoals medische en gezondheidszorg, cultureel toerisme, tentoonstellingen en reclamemedia.

ZTE werkt actief samen met ecosysteempartners op het gebied van industriële toepassingen om gezamenlijk de implementatie van onderverdeelde industriële oplossingen te stimuleren en deze op de nubia Pad 3D toe te passen. In dit verband is het bedrijf met zijn partners de “ZTE AI-powered eyewear-free 3D ecosystem strategic cooperation” gestart om een brilvrije 3D ecosysteemalliantie op te zetten. Dit initiatief is gericht op het verdiepen van de uitgebreide samenwerking binnen het ecosysteem tussen content en industrieën, en technologieën toe te passen op scenario’s meer dan 3D-weergave van cultureel toerisme, cultureel museum, 3D-conferentie, 3D-onderwijs, 3D live-uitzending, 3D medische behandeling en 3D-modellering display.

Deze tentoonstelling zal de toonaangevende positie van ZTE op het gebied van wereldwijde mobiele communicatietechnologie verder aantonen. Daarnaast zal ZTE de algehele ontwikkeling van mobiele communicatietechnologie bevorderen en gebruikers wereldwijd voorzien van slimmere en innovatievere mobiele producten en diensten. Met zijn deelname aan MWC Shanghai verwacht ZTE meer communicatie- en discussiemogelijkheden binnen de industrieën te bevorderen, industriële ontwikkeling te vergemakkelijken en samen vorm te geven aan een toekomstig leven dat wordt gekenmerkt door intelligentie en gemak.

OVER ZTE:

ZTE helpt de wereld te verbinden met voortdurende innovatie voor een betere toekomst. Het Bedrijf levert innovatieve technologieën en geïntegreerde oplossingen, en zijn portfolio omvat alle reeksen van wireless, wireline, apparaten en professionele telecommunicatiediensten. ZTE bedient meer dan een kwart van de wereldbevolking en streeft ernaar een digitaal en intelligent ecosysteem te creëren en overal connectiviteit en vertrouwen mogelijk te maken. ZTE is genoteerd op zowel de beurs van Hong Kong als die van Shenzhen. www.zte.com.cn/global

VOLG ONS OP:

Facebook www.facebook.com/ZTECorp

Twitter www.twitter.com/ZTEPress

LinkedIn www.linkedin.com/company/zte

YouTube www.youtube.com/@ZTECorporation

CONTACTINFORMATIE VOOR DE MEDIA:

ZTE Corporation Communications

E-mail: [email protected]

SOURCE ZTE Corporation

Go to Source