Spoločnosť Yadea sa predstavila ako oficiálny ázijsko-tichomorský podporovateľ Svetového pohára žien FIFA 2023™

WUXI, Čína, 6. júl 2023 /PRNewswire/ – FIFA oznámila, že Yadea, popredná svetová značka elektrických dvojkolesových vozidiel, oficiálne podporuje Svetový pohár žien FIFA 2023TM . Je to už ich tretia spolupráca po Svetovom pohári FIFA v Rusku 2018TM a Svetovom pohári FIFA v Katare.

V roku 2018 sa Yadea stala prvou značkou elektrických dvojkolesových vozidiel, ktorá sa predstavila ako regionálny podporovateľ Svetového pohára FIFA™ v oblasti Ázie a Tichomoria. Odvtedy sa proces globalizácie spoločnosti Yadea rozvíja závratnou rýchlosťou. Do dnešného dňa poskytla Yadea vysoko výkonné, technologicky vyspelé a špičkové produkty viac ako 70 miliónom globálnych zákazníkov v 100 krajinách.

„Turnaje Svetového pohára FIFA™ sú najpopulárnejšími športovými podujatiami na svete, vďaka ktorým spoločne oslavujú fanúšikovia po celom svete bez ohľadu na svoj pôvod, kultúru alebo národnosť. Sprostredkovaná inkluzívnosť, šťastie a spravodlivosť sú v súlade s poslaním spoločnosti Yadea, ktorá sa zameriava na príjemný a ekologický životný štýl pri každodennom dochádzaní do zamestnaní na celom svete,” povedal Jerry Zhou, predseda skupiny Yadea Overseas Business Group.

„Podstata Svetového pohára žien FIFA 2023TM je v súlade s nastavením spoločnosti Yadea: prekonávanie vlastných hraníc, silná vôľa pri zdolávaní ťažkostí a výziev a vytrvalosť pri prekonávaní prekážok a obmedzení. Sme radi, že sa môžeme spojiť s fanúšikmi a posilniť tieto hodnoty, ktoré sú tiež hnacou silou spoločnosti Yadea. Ako oficiálny podporovateľ Svetového pohára žien FIFA 2023TM v oblasti Ázie a Tichomoria bude Yadea budovať povedomie o svojej značke a zapojí vášnivých futbalových fanúšikov ponukou prémiových e-motocyklov, e-bicyklov a e-skútrov.”

Hoci sa Yadea s organizáciou FIFA spája už pri treťom veľkom turnaji, toto je prvýkrát, čo bude podporovať turnaj v Svetovom pohári žien FIFATM. Yadea vzdáva hold ženám, ktoré v športe prekonávajú prekážky, a podporuje ich. Vo využívaní produktov spoločnosti Yadea majú ženy významné zastúpenie, takže týmto rozhodnutím potvrdzuje spoločnosť Yadea uznanie hodnôt a úspechov žien.

„Sme radi, že v našom komerčnom programe môžeme opäť privítať spoločnosť Yadea a tešíme sa, že s nimi budeme znovu spolupracovať na turnaji, ktorý by mal byť v mnohých ohľadoch výnimočný a priekopnícky,” povedal Romy Gai, obchodný riaditeľ organizácie FIFA. „Svetový pohár žien FIFA v Austrálii a na Novom Zélande bude neuveriteľne populárny v celom regióne a spoločnosť Yadea predstavuje ideálneho partnera, ktorý pomôže prilákať na vrcholné podujatie ženskej hry svieže a mladé publikum.”

Kontakt pre PR:
[email protected]

Photo – https://mma.prnewswire.com/media/2147973/image.jpg

SOURCE Yadea

Go to Source