MUCAR: Nový priekopník v automobilovom diagnostickom priemysle

ONTARIO, Kalifornia, 7. júl 2023  /PRNewswire/ – MUCAR je nová značka v oblasti automobilovej diagnostiky, ktorá sa zameriava na poskytovanie vysokokvalitných a cenovo dostupných diagnostických nástrojov pre individuálnych používateľov z radov majiteľov automobilov. V poslednom čase produkty MUCAR vďaka živému dizajnu používateľského rozhrania, rýchlemu návodu na obsluhu a dlhoročným skúsenostiam prelamujú tradičný cenový model a poskytujú zákazníkom lepšie skúsenosti.

Medzi hlavné predajné výhody produktov MUCAR pre individuálnych majiteľov automobilov patria:

1. Živý dizajn používateľského rozhrania: produkty MUCARmajú živý štýl používateľského rozhrania, ktorý je atraktívnejší pre mladých ľudí a nadšencov pre úpravy automobilov.

2. Rýchly návod a video o obsluhe: Aby sa jednotlivým používateľom uľahčilo používanie produktov so zložitými funkčnými vlastnosťami, pripravila spoločnosť MUCAR jednoduché kroky navádzania pri štarte a umiestnila do produktu elektronické príručky a videá o obsluhe konkrétnych funkcií.

V roku 2023 sa hrdo prezentujú dva konkurenčné produktové rady: rady MUCAR CDE900 a VO sú cenovo výhodné, výkonné a poskytujú zákazníkom prístroj, ktorý možno používať po celý život.

Séria produktov MUCAR CDE900 zahŕňa modely CDE900, CDE900 Pro a CDE900 Max. Séria narúša tradičný cenový model, pretože používatelia môžu po zakúpení získať vyššiu hardvérovú konfiguráciu za veľmi nízku cenu a aj s pridanou základnou funkciou palubného diagnostického systému (OBD). Keď majú používatelia viac funkčných potrieb, nie je potrebné znova kupovať ďalšie produkty, stačí si zakúpiť softvér v produkte, aby ste sa vyhli plytvaniu peniazmi od prvého vyskúšania až po nákup softvéru podľa potrieb.

Séria MUCAR VO obsahuje modely VO7, VO7S a VO8. Táto séria produktov je vybavená všetkými funkciami okrem online programovania a má konfiguráciu z výroby na 3 roky bez predplatného: prvé tri roky po úspešnej registrácii podporuje všetky bezplatné aktualizácie diagnostického softvéru, čo je veľmi nákladovo efektívne.

Predpokladá sa, že tieto výrobky budú mať určitý vplyv na staršie značky v automobilovom diagnostickom priemysle. Niektoré modely boli spustené na hlavných platformách elektronického obchodu a pri príležitosti júlového dňa členstva v Amazone budú k dispozícii aj akcie, ktoré sú mimoriadne nákladovo efektívne. Deň členstva bude dostupný v Severnej Amerike a európskych krajinách v dňoch 11. a 12. júla miestneho času.

Spoločnosť MUCAR sa zaviazala poskytovať vysokokvalitné a cenovo dostupné diagnostické nástroje pre individuálnych používateľov z radov majiteľov automobilov. Ak sa chcete dozvedieť viac o spoločnosti MUCAR a jej produktoch, navštívte našu oficiálnu webovú stránku alebo nás sledujte na sociálnych sieťach: https://linktr.ee/mucardiagnostictools

Amazon: https://www.amazon.com/dp/B0B2NZTC2S 

Oficiálny obchod: www.mythinkcar.com

Fotografia – https://mma.prnewswire.com/media/2148262/1.jpg

SOURCE Mucar Tech

Go to Source