Výrobca stavebných strojov XCMG podpísal memorandum o spolupráci so spoločnosťou Martifer

CHUZHOU, Čína, 10. júl 2023 /PRNewswire/ – Výrobca stavebných strojov XCMG („XCMG”, SHE: 000425) podpísal memorandum o spolupráci so spoločnosťou Martifer, globálnym lídrom v oblasti stavebníctva a sektore novej energetiky z Portugalska, s cieľom rozšíriť uplatnenie sanitárnych a nových energetických zariadení spoločnosti XCMG v Portugalsku.  

Slávnostného podpísania zmluvy sa zúčastnili Zhao Bentang, čínsky veľvyslanec v Portugalsku; Liu Jiansen, viceprezident spoločnosti XCMG a generálny riaditeľ spoločnosti XCMG Import and Export Co., Ltd.; a Jorge Martins, generálny riaditeľ spoločnosti Martifer. 

„Spoločnosť XCMG sa bude neochvejne uberať cestou medzinárodného a udržateľného rozvoja a prevezme vedúcu úlohu v oblasti znižovania emisií oxidu uhličitého a presadzovania nízkouhlíkového plánu. Martifer je renomovanou spoločnosťou v portugalskom priemysle kovových konštrukcií a obnoviteľných zdrojov energie, takže naša spolupráca prinesie na portugalský trh viac ekologických, udržateľných a vysoko účinných nových energetických výrobkov XCMG a zároveň ďalej podporí miestny hospodársky rozvoj,” uviedol Liu

Martins skonštatoval, že spoločnosť XCMG je v Európe široko uznávaná ako popredný svetový výrobca stavebných strojov a že usporiadanie odvetvia a rozvoj siete spoločnosti XCMG v Európe ukazujú presvedčenie a odhodlanie spoločnosti podporovať globálny ekologický rozvoj. Martifer sa spojí s XCMG s cieľom podporiť udržateľný rozvoj v Portugalsku. 

Zhao poznamenal, že úspešná spolupráca spoločností XCMG a Martifer predstavuje ďalší míľnik spoločného úsilia Číny a Portugalska pri presadzovaní iniciatívy Jedno pásmo, jedna cesta (Belt and Road Initiative), ako aj spolupráce medzi podnikmi v oboch krajinách, ktorá má veľký význam pri podpore hospodárskych a obchodných vzťahov. 

XCMG v posledných rokoch výrazne rozvinula svoju sieť na európskom trhu. Na nedávno ukončenej 69 národnej poľnohospodárskej výstave v Portugalsku (Feira Nacional de Agricultura Feira do Ribatejo, „FNA23″) vystavovala spoločnosť XCMG sedem modelov prispôsobených rýpadiel: XE18E, XE19E, XE20E, XE27E, XE35E, XE55Ea XE80E, ktoré všetky spĺňajú emisné normy Euro 5 a požiadavky certifikácie CE. Rýpadlá sa vypredali už v úvodný deň výstavy a spoločnosť XCMG dostala množstvo objednávok svojich najnovších produktov, ktoré sa vyznačujú inovatívnymi technológiami a prvotriednou kvalitou. 

Rýpadlá sú vybavené motormi Kubota alebo Yanmar v originálnom balení, ktoré poskytujú robustný výkon s nízkou spotrebou paliva. Aby vyšli v ústrety rozmanitým potrebám zákazníkov, rýpadlá počnúc modelom XE27E používajú linky AUX1, AUX2a hydraulické rýchlovýmenné linky spolu s konštrukciami s nulovým presahom cez obrys pásov (no-tail) alebo s krátkym presahom (short-tail). Zážitok z jazdy tiež zlepšuje presný hydraulický systém a sedadlá s odpružením, ktoré zároveň zaručujú vyššiu obratnosť. 

Viac informácií nájdete na stránke: http://en.xcmg.com/en-ap/.   

Fotografia – https://mma.prnewswire.com/media/2148900/XCMG_Machinery_Signs_Memorandum_Cooperation_Martifer.jpg

SOURCE XCMG Machinery

Go to Source