TUMI PŘEDSTAVUJE KAMPAŇ „ESSENTIALLY BEAUTIFUL” PRO PODZIM 2023 SE STÁLÝMI ČLENY TUMI CREW LANDO NORRISEM, SON HEUNG-MINEM A RENEÉ RAPPOVOU

Kampaň představí nové barevné varianty ikonické kolekce TUMI 19 Degree a uvede dámskou kolekci Georgica

Snímky z kampaně ve vysokém rozlišení ZDE
Foto: // TUMI

NEW YORK, 12. července 2023 /PRNewswire/ — Mezinárodní značka z oboru cestování a životního stylu TUMI dnes zahájila kampaň pro podzim 2023 s názvem „Essentially Beautiful (Bytostně krásné)”. Příhodně pojmenovaná dvoudílná kampaň se bude snažit proniknout pod povrch a představit skutečnou krásu skrytou v detailech výrobků TUMI prostřednictvím krátkých videí se stálými členy TUMI crew: pilotem F1 Landem Norrisem, profesionálním fotbalistou Son Heung-minem a uznávanou zpěvačkou, skladatelkou a herečkou Reneé Rappovou. Kampaň uvede novou dámskou kolekci TUMI Georgica a představí sezónní novinky v rámci ikonických kolekcí značky TUMI 19 Degree.

První díl kampaně „Essentially Beautiful” s Norrisem a Heung-minem v hlavních rolích byl spuštěn dnes, zaměřuje se na to, jak nás precizní technika posouvá k novým výšinám, a zdůrazňuje zdánlivě malé detaily, které vedou k vynikajícím výkonům. Klipy, které pro kampaň natočila Georgia Hudsonová, ukazují Heung-mina a Norrise v pohybu spolu s příručními zavazadly z kolekce TUMI 19 Degree Aluminum a zdůrazňují lehkost, s jakou se odborně navržená zavazadla TUMI pohybují. Kampaňové snímky od Richarda Phibbse předvádějí kufry na kolečkách, příruční kufry a kufry na delší cesty z kolekce TUMI 19 Degree se skořepinami vyrobenými z recyklovaného polykarbonátu a vystýlkou z recyklovaných plastových lahví (rPET). V letošní sezóně přináší TUMI do kolekce pestrý nádech v podobě nových barev a textur, včetně červené, lovecké zelené, růžové a tmavě švestkové, doplněné o dvě varianty s texturou.

Druhý díl kampaně „Effortlessly Beautiful (Přirozeně krásné)” bude uveden 16. srpna a představí Rappovou v krátkých medailoncích, ve kterých ožívá spojení síly a jemnosti charakterizující novou kolekci TUMI Georgica. Na videích a snímcích z minimalistických, architektonicky krásných prostor se představí pružná a lehká kolekce pro moderní ženu. Kolekce Georgica, vyrobená z přírodní zrnitě texturované nebo hladké kůže, přichází s minimalistickými modely, které vnášejí do dámského sortimentu TUMI sofistikovanou lehkost. Její ceny se pohybují v rozmezí 195-795 USD. Tašky, batohy, pouzdra na notebooky a crossbody kabelky v černé a šedé barvě dodávají kolekci přirozenou eleganci a zároveň zachovávají věrnost kvalitě, nezbytným funkcím a všestrannosti typické pro značku TUMI.

„Ve společnosti TUMI nacházíme krásu v prvcích, které se obvykle za krásné nepovažují – od hladkého pohybu koleček po odolnost hliníku použitého v kolekci 19 Degree,” říká kreativní ředitel společnosti TUMI Victor Sanz. „V kampani ‚Essentially Beautiful’ se tyto aspekty projevují ve své přirozené a technické podstatě, přičemž však stále nepostrádají krásu.”

Sledujte @TumiTravel a prohlédněte si další ukázky bytostné krásy, kterou TUMI vnáší do svých výrobků. Nová podzimní kolekce je k dostání v obchodech TUMI a pro zákazníky z celého světa na TUMI.com.

O společnosti TUMI 
Společnost TUMI vytváří od roku 1975 prvotřídní luxusní funkční doplňky pro svět podnikání a cestování navržené tak, aby obohacovaly, usnadňovaly a zpříjemňovaly všechny aspekty života na cestách. Jedinečná funkčnost se snoubí s vynalézavostí – chceme být celoživotním partnerem lidí, kteří jsou neustále v pohybu a které nemůže nic zastavit. Další informace o společnosti TUMI naleznete na stránkách TUMI.com

TUMI a logo TUMI jsou registrované ochranné známky společnosti Tumi, Inc. © 2023 Tumi, Inc.

Kontakty společnosti TUMI pro média 

Alexandra Gillis

Manažerka pro PR a sociální sítě 

[email protected]

TUMI

Nicole Colasanto

[email protected]

SHADOW

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/214382/4156166/tumi_logo.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2150621/Tumi_Son_Heung_Min.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2150622/Tume_f1_driver_Lando_Norris.jpg

SOURCE Tumi, Inc.

Go to Source