TUMI oznamuje druhé globálne partnerstvo s Tottenham Hotspur

TUMI podporí futbalový klub na jeho predsezónnom ázijsko-tichomorskom turné

NEW YORK, 20. júla 2023 /PRNewswire/ — Medzinárodná značka pre cestovanie a životný štýl TUMI a futbalový klub Tottenham Hotspur dnes oznámili svoje druhé globálne partnerstvo a po úspešnom minuloročnom partnerstve v Kórei bola spoločnosť TUMI menovaná za oficiálneho partnera klubu na predsezónnom ázijsko-tichomorskom turné.

Tento rok podporuje spoločnosť TUMI tím počas jeho ázijsko-tichomorského turné. V jeho priebehu navštívia mestá Perth, Bangkok a Singapur. Nakupujte kolekciu TUMI | McLaren v predajniach TUMI po celom svete, na TUMI.com a vo vybraných obchodných domoch. V Singapure od 23. do 26. júla prebehnú oslavy so špeciálnymi akciami. V rámci akcií bude aj exkluzívne podujatie v predajni spoločnosti TUMI v singapurskom nákupnom centre ION, na ktorom vystúpia ambasádori značky a hráči klubu Tottenham Hotspur, Son Heung-min a Richarlison, pričom zákazníci dostanú darčeky, budú mať možnosť sa fotiť sa a získať autogramy.

„Spoločnosť TUMI je nadšená, že sa opäť vracia na predsezónne turné klubu s podporou našich ambasádorov, Sona Heung-mina a Richarlison, spolu s ich spoluhráčmi. V spoločnosti TUMI sa snažíme vytvárať vysokovýkonné produkty životného štýlu s detailmi navrhnutými tak, aby fungovali. Sme radi, že môžeme klub na jeho ceste vybaviť a pomôcť mu podať čo najlepší výkon ešte pred tým, ako vstúpi na ihrisko,” uviedla Jill Krizelman, vyššia viceprezidentka pre globálny marketing a elektronicky obchod spoločnosti TUMI.

Spoločnosť TUMI opäť zabezpečuje tašky a batožinu pre hráčov klubu Tottenham Hotspur, pričom každý člen tímu dostane personalizované produkty, ktoré mu pomôžu zabezpečiť funkčnosť a jednoduchosť na predsezónnych cestách. Športovcom boli dodané výrobky z niektorých najobľúbenejších kolekcií TUMI vrátane ruksaku Alpha Bravo Search, rozšíriteľného polykarbonátového kufra na dlhé cesty 19 Degree, rozšíriteľnej príručnej batožiny na 4 kolesách Alpha 3 International a tašky s organizérom Alpha. 

Abigail Marshall-Cox, vedúca oddelenia strategických partnerstiev klubu Tottenham Hotspur povedala: „Po úspechu nášho partnerstva počas minuloročného turné v Kórei sme nadšení, že môžeme opäť spolupracovať so spoločnosťou TUMI na podpore našich hráčov a zamestnancov počas našej cesty po troch rôznych mestách v ázijsko-tichomorskom regióne v tomto predsezónnom období. Naše tímy sú vybavené produktami najvyššej kvality, ktoré podporujú naše cestovné plány a nabitý program.”

Objavte a nakupujte na stránkach TUMI.com a v predajniach spoločnosti TUMI po celom svete. Navštívte stránky, kde nájdete viac informácií o partnerstvách, kapsulových kolekciách, špičkovom dizajne a ďalších možnostiach.

O spoločnosti TUMI.

Od roku 1975 TUMI vytvára prvotriedne luxusné prvky pre obchodné, cestovateľské a výkonnostné aktivity, ktoré sú navrhnuté tak, aby vylepšovali, nekomplikovali a skrátili všetky aspekty aktívneho života. Spájame bezchybnú funkčnosť s duchom vynaliezavosti a zaviazali sme sa podporovať cestovanie ako celoživotný partner pre cestovateľov a tvorcov, keď sa oddávajú svojim vášňam. Viac informácií o spoločnosti TUMI nájdete na stránkach TUMI.com.

TUMI a logo TUMI sú registrované ochranné známky spoločnosti Tumi, Inc. © 2023 Tumi, Inc.

Kontakt pre médiá spoločnosti TUMI

Alexandra Gillis

Manažérka pre vzťahy s verejnosťou a sociálne média 


[email protected]


TUMI

Nicole Colasanto

[email protected]


SHADOW

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2157589/TUMI_Tottenham_Hotspur_Partnership_Logo.jpg

SOURCE Tumi, Inc.

Go to Source