Chery Automotive nasadzuje vyše 100 zariadení ForwardX AMR v prvej fáze svojej superfabriky

CHICAGO, 11. augusta 2023 /PRNewswire/ – Chery Super Factory, najmodernejší svetový závod na výrobu automobilov, spolupracuje s ForwardX Robotics, popredným poskytovateľom autonómnych mobilných robotov (AMRs), na implementácii prelomového riešenia inteligentnej výroby automobilov. Cieľom spolupráce je zefektívniť prevádzku, zvýšiť efektivitu a automatizáciu v montážnej dielni závodu.

Chery je priekopníkom v tomto odvetví, pretože ako jedna z prvých zaviedla na automatizovaný pohyb materiálu v montážnej dielni systém založený na videní AMRs. V tejto prvej fáze nasadenia bolo viac ako 100 AMRs integrovaných so softvérom továrne Logistics Execution Systems (LES), s cieľom umožniť automatický pohyb materiálu na rôznych montážnych linkách.

Na linke po montáži ForwardX’s Flex 300-L AMRs prepravuje materiály z miesta skladovania na určené pracoviská. V procesoch interiérovej linky a linky dverí integruje AMRs autonómny ťahač For wadX’ s Lynx U1000 do systému SPS a prepravuje materiály z oblasti skladovania na pracovné stanice pri linke. V procese výroby podvozkov továreň Chery Super Factory znova využíva staré regály a autonómne vysokozdvižné vozíky ForwardX Apex 2000, čím podporuje ekologický prístup a znižuje množstvo odpadu.

Od zavedenia inteligentného výrobného riešenia pre automobilový priemysel ForwardX Robotics sa spoločnosti Chery Super Factory podarilo znížiť logistické náklady na jedno vozidlo o pôsobivých 10 %. Okrem toho systém udržiava mieru nadmerných dodávok na strane linky pod úrovňou 15 % a chybovosť montáže pod úrovňou dvoch na tisíc vozidiel. Vďaka efektívnemu riadeniu úrovne zásob a eliminácii chýb pri montáži nový distribučný proces minimalizuje možnosť prerušenia výrobnej linky, čo vedie k zvýšeniu efektívnosti o 200 % a výraznému zníženiu prevádzkových nákladov.

Využitím inovatívnych riešení ForwardX Robotics Chery urýchľuje svoju transformáciu na globálnu technologickú spoločnosť a naďalej sa drží svojho cieľa vytvoriť inteligentnú, automatizovanú a digitalizovanú logistickú továreň.

O spoločnosti ForwardX Robotics: 

ForwardX Robotics je svetovým lídrom v oblasti technológie založenej na videní AMR, ktorý dodáva inovatívne komplexné riešenia pre manipuláciu s materiálom v skladoch a výrobných zariadeniach. Vďaka pokročilému softvéru na správu vozového parku a najširšej ponuke vision-first Autonomous Mobile Robots (AMRs) spoločnosťForwardX Robotics pomáha podnikom dosahovať vyššiu výkonnosť a hodnotu v rámci ich dodávateľského reťazca. ForwardX nasadila viac ako 3 000 AMRs vo viac ako 150 zariadeniach na 4 kontinentoch. S kanceláriami v USA, Japonsku, Kórei a Číne a partnerstvami po celom svete sa ForwardX rozširuje a uplatňuje svoje osvedčené riešenia na posilnenie pracovnej sily budúcnosti.

Viac informácií nájdete na stránkach: www.forwardx.com.

SOURCE ForwardX Robotics

Go to Source