SCE 2023 predstavuje čínske inovácie v oblasti inteligentného pripojenia NEVs

ČCHONG-ČCHING, Čína, 5. septembra 2023 /PRNewswire/ — Správa z iChongqing – Výstava 2023 Smart China Expo (SCE 2023) sa chystá od 4. do 6. septembra na medzinárodnom výstavisku v Čchung-čchingu, pričom medzi každoročné témy inteligentného pripojenia nových energetických vozidiel (NEVs) a Digitálna Čína, ako bolo oznámené na nedávnej tlačovej konferencii. 

Tento rok sa na výstave Expo diskutuje o revolúcii v inteligentnej doprave prostredníctvom vylepšení, ako je plánovanie dopravy v reálnom čase, inteligentné parkovanie a digitálne riadenie vozidiel. V rámci 12 podoblastí, vrátane batérií a inteligentných kokpitov sa na výstave Expo stretáva aj viac ako 310 priemyselných magnátov, ako sú Changan a Seres.

Účastníci môžu očakávať poznatky od špičkových čínskych akademikov a vedúcich predstaviteľov priemyslu z gigantov, ako sú STMicroelectronics, Dassault Systèmesa Ford. Uskutoční sa aj dialóg, na ktorom sa zúčastnia vrcholoví manažéri z Microsoft, IBMa Tencent, ktorí sa budú zaoberať komerčnými aplikáciami modelov umelej inteligencie a rastom priemyslu v súvislosti s inteligentnými sieťami.

V sekcii Inteligentné zariadenia a výroba sa bude venovať pozornosť technologickým prelomom v oblasti inteligentných robotov a vysoko presných senzorov, pričom sa predstaví 69 priemyselných gigantov, ako napríklad China Aerospace Science, Industry Corporation Limited a China Electronics Technology Group Corporation.

Osobitný dôraz na veľké dáta, AI a cloud computing poháňa novú generáciu IT sekcie, ktorá spája 43 kľúčových podnikov vrátane Huawei, Alibaba a China Unicom. Tento sektor hovorí o využívaní technológií pri rozvoji miest, zdravotnej starostlivosti a vzdelávania v praxi.

Portál Expo vyzýva na účasť svetových lídrov v oblasti automobilových súčiastok, vrátane Bosch a CATL, a titanov z oblasti NEW, ako sú BMW, BYDa NIO. Okrem toho sa na ňom zúčastnia aj veľvyslanci z 27 krajín, ktorí budú zastupovať krajiny ako Mexiko a Argentína, a vrcholom bude Sino-Swiss Business Incubation Competition, na ktorom sa predstaví viac ako 20 svetových tímov.

Singapur sa aktívne podieľa na sponzorovaní SCE od 2020 a bude pokračovať v partnerstve od 2023 do 2025. “Singapur, ktorý je tento rok spoluorganizátorom podujatia, predstaví svoju technologickú zdatnosť v stánku s rozlohou 1 000 metrov štvorcových”, uviedol Chu Bin, zástupca riaditeľa administratívneho úradu ChinaSingapore (Chongqing) Demonstration Initiative pre strategickú konektivitu.

Návštevníkov čaká takmer 3 000 inovácií od viac ako 480 lídrov v odvetví a odhalenie zákulisia NEV. Od svojho vzniku v roku 2018 SCE zaznamenal počas piatich rokov obrovský úspech.

Viac informácií nájdete na stránke:

https://www.ichongqing.info/special/smart-china-expo-2023/

Fotografia – https://mma.prnewswire.com/media/2200561/All_the_7_exhibition_halls_of_the_Smart_China_Expo_2023_open_to_the_media_on_3rd_September___Photo_L.jpg

SOURCE iChongqing

Go to Source