PREDSTAVUJEME VÔŇU TUMI 19 DEGREE

DOKONALÁ, PREKONÁVA VŠETKO

NEW YORK, 6. septembra 2023 /PRNewswire/ — Dnes predstavuje TUMI, popredná medzinárodná cestovateľská a lifestylová značka, svoj najnovší objav v oblasti luxusných pánskych vôní, TUMI 19 Degree. Táto vôňa, inšpirovaná dojmom a precíznosťou okamžite ikonickej hliníkovej kolekcie značky 19 Degree, sa zrodila z neuhasiteľnej túžby po objavovaní, dizajne a inováciách. TUMI 19 Degree prináša jedinečný zmyslový zážitok, ktorý je koncipovaný tak, aby prekonával všetko, čo mu život postaví do cesty. Vďaka našim patentovaným trvácnym technológiám posúva TUMI 19 Degree hranice skúmania nových materiálov a vytvára tak stelesnenie dokonalosti.

„Sme nadšení, že môžeme predstaviť vôňu TUMI 19 Degree, ktorá rozšíri naše portfólio vôní na celkovo sedem nádherných vôní,” hovorí riaditeľ TUMI Creative Victor Sanz.  „Fľaštička rafinovaného dizajnu odráža rovnaké estetické princípy, aké charakterizujú našu ikonickú cestovnú kolekciu 19 Degree – harmonické spojenie sily a plynulosti, ktoré vás budú dokonale sprevádzať na každej vašej ceste.”

TUMI 19 Degree je odvážna jantárová, drevitá a kožená vôňa, ktorá odhaľuje svoju zvodnú povahu, pretože kvalitné ingrediencie sa silne prelínajú a kontrastujú. TUMI 19 Degree interpretuje vznešenú mužnosť prostredníctvom sofistikovaných a revitalizačných tónov a vyjadruje auru intenzity a živosti zároveň. Vôňa sa otvára tónmi bergamotu a tymiánu, ktoré sa prelínajú s exotickým, prudkým šafranom s dokonalým a okamžitým kontrastom. Objavuje sa návykové srdce s tónmi intrigánskej, šťavnatej čiernej maliny a návykového semišu, ktoré obklopuje drevitá sviežosť brezovej vody. Keď vôňa doznieva, tóny zmyselnej kože spoja vaše čuchové vnemy s intenzívnym teplom santalového dreva a čierneho pižma a odhalia bohatú, podmanivú silu jej charakteru.

Charakteristické najvyššie tóny zvýrazňujúce povahu TUMI 19 Degree:

: bergamot, šafran, tymián.

Stredné tóny: čierna malina, semiš, brezová voda.

Základné tóny: koža, biely santal, čierne pižmo.

Na oslavu uvedenia na trh sa TUMI vydá na svetovú cestu vôňou a spolu s desiatimi newyorskými influencermi pricestuje do Londýna na intímnu večeru pre tlač a večierok pri príležitosti uvedenia na trh ako oficiálny partner London Fashion Week.

Fľaštička TUMI 19 DEGREE 100 ml sa predáva za 175 USD na TUMI.com, v obchodoch TUMI a u vybraných predajcov po celom svete. Navštívte stránku TUMI.com a sledujte @TUMITravel, kde nájdete ďalšie informácie.

O spoločnosti TUMI 

Od roku 1975 TUMI vytvára prvotriedne luxusné prvky pre obchodné, cestovateľské a výkonnostné aktivity, ktoré sú navrhnuté tak, aby vylepšovali, nekomplikovali a skrátili všetky aspekty aktívneho života. Spájame bezchybnú funkčnosť s duchom vynaliezavosti v rámci nášho záväzku podporovať cestovanie ako celoživotný partner pre cestovateľov a tvorcov, keď sa oddávajú svojim vášňam. Viac informácií o spoločnosti TUMI nájdete na adrese TUMI.com. TUMI a logo TUMI sú registrované ochranné známky spoločnosti Tumi, Inc. © 2023 Tumi, Inc.

O nadácii Fragrance Group 

Spoločnosť Fragrance Group bola vytvorená ako výhradný distribútor vybranej skupiny prestížnych osobitých vôní v USA. Sme hrdým držiteľom licencie pre TUMI, Christian Siriano Perfumes a Thalia Sodi Fragrances, globálnym distribútorom pre Banana Republic a USA. Distribútor pre Tiziana Terenzi, Lalique Parfums, Nishanea Tous. A od septembra 2022 sme sa stali hrdými zakladateľmi našej prvej značky vôní MIND GAMES. Ďalšie informácie nájdete na stránke so-avant-garde.com a pod menom @fragrancegroup na sociálnych sieťach Instagram, Facebook a Twitter.

Fotografia – https://mma.prnewswire.com/media/2202191/TUMI_19_Degree_Fragrance_campaign_image.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2202192/tumi_logo__2_Logo.jpg

SOURCE TUMI

Go to Source