První zápas Asijských her se koná v Ningbo, Zhejiangu

NINGBO, China, 21. září 2023 /PRNewswire/ — Jako první zápas Asijských her zahájil plážový volejbal devatenáctých Asijských her v Hangzhou devatenáctého září v Banbian-horském plážovém volejbalovém centru na hoře Xiangshan v Ningbo. Wang Yanwei a Li Jie z čínského týmu porazili palestinské soupeře, takže čínská delegace vyhrála první zápas Asijských her. Jak byla asijská sportovní událost stále intenzivnější, pozornost světa byla vedena na pobřeží Východočínského moře.

Ningbo v Zhejiangu, pobřežní město s historií více než 8 tisíc let civilizace, bývalo oknem pro výměnu čínské civilizace a světových civilizací. Dnes, jako spolu-hostitelské město Asijských her v Hangzhou, bude spoléhat na výhody přístavu, aby uspořádalo dvě akce, plachtění a plážový volejbal, a opět vstoupilo na světovou scénu. Ningbo tvrdě pracuje na budování „Města událostí” a rozdávání další „nejkrásnější vizitky” světu.

Plážový volejbal je následován plachetní soutěží Asijských her. Za rohem jsou také ženský volejbalový Olympijský kvalifikační turnaj a 2023 Tenisový turnaj v Ningbo. Následné události těžké váhy nejen přitahují globální pozornost, ale také injektují stabilní proud vitality do Ningbo. S pomocí těchto akcí nyní Ningbo ukazuje své jedinečné městské kouzlo.

2023 Tenisový turnaj v Ningbo se bude konat v Yinzhouském tenisovém centru v Ningbo od 23. do 30. září. Zatím se do soutěže vstoupilo celkem 109 sportovců z více než třiceti zemí a regionů, s 38 sportovci z nejlepší 100 na světě. Světově známá jména jako Kvitová, Brady, Potapovová se shromáždí v Ningbu.

Podle statistik pořádá Ningbo každý rok více než padesát sportovních událostí nad národní úrovní. Mistrovství světa turistických vozů FIA, Volejbalová liga žen FIVB, Mezinárodní turnaj horolezectví „Pás a stezka”, Asijské mistrovství zvedání váhy, Národní mistrovství plachtění a mnoho dalších národních a mezinárodních událostí nejen udělaly Ningbo slavným, ale také daly městu širší vizi a vyšší říši.

Kulturní a turistický průmysl je v plném rozkvetu na vzkvétajících sportovních akcích. Turnajová ekonomika stále zaujímá vedení a vitalita národního sportu roste. Trojrozměrnější a živější Ningbo je nyní na našich očích.

Když jsou sporty začleněny do pokrevní linie města, lidé neúmyslně projevují sebevědomí a sebezlepšení, otevřenost a inkluzivnost, civilizovanou a zdvořilou povahu, což také přináší Ningbo prospěch a „okamžiky” jedny po druhých.

Kontakt: Zhu Min

Tel: 0086-17757478064

E-mail: [email protected] 

Photo – https://mma.prnewswire.com/media/2217762/Ningbo_Asian_Games.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2217761/4288930/Ningbo_International_Communications_Center_Logo.jpg

SOURCE Ningbo International Communications Center

Go to Source