TECNO, Seçkin Çoklu Cilt Tonu Görüntüleme Teknolojisini Kutlamak için ‘Herkes için Portre’ Kısa Filmini Yayınladı

BBC StoryWorks tarafından hazırlanan büyüleyici kısa film, TECNO’nun Herkesin Parlaklığını ve Güzelliğini Tek Bir Resimde Yakalayan yeni Evrensel Ton teknolojisine odaklanıyor 

LONDRA, 25 Ekim 2023 /PRNewswire/ — Yenilikçi teknoloji markası TECNO, BBC Studios’un ticari içerik bölümü BBC StoryWorks ile birlikte çalışarak TECNO Universal Tone teknolojisinin herkesi tek bir resimde doğru şekilde temsil etmek için çoklu cilt tonu görüntülemede nasıl devrim yarattığını gösteren ilgi çekici bir kısa film olan ‘Herkes için Portre’yi sundu. Yeni kısa film, bu gelişmiş teknolojinin daha kapsayıcı bir akıllı telefon görüntüleme deneyimi sunma gücünü vurguluyor ve Universal Tone’u geliştirmek için TECNO ile ortaklık kuran değerli profesörlerin bilgilendirici hikaye anlatımını içeriyor. 

Continue Reading

1_KV
1_KV

2_Dr_Kaida_Xiao
2_Dr_Kaida_Xiao

3_Pro_Jack_Qiu
3_Pro_Jack_Qiu

TECNO Universal Tone, dünyanın çeşitli cilt tonlarının güzelliğini titizlikle anlamak ve yakalamak için geliştirilmiş en gelişmiş Yapay Zeka Destekli çoklu cilt tonu görüntüleme teknolojisidir. TECNO Genel Müdürü Jack Guo şunları söyledi: “Bu heyecan verici filmle, Universal Tone’un arkasındaki misyonumuzu yani portre fotoğrafçılığını yeniden tanımlayarak onu gerçekten kapsayıcı ve duygusal bir deneyim hâline getirme amacımızı aktarmak istiyoruz. Teknolojimizin merceğinden, cilt tonu fark etmeksizin her bireyin görüldüğünü ve dahil edildiğini hissetmesini sağlamayı amaçlıyoruz.”

Portre görüntülemenin başlıca zorluklarına dikkat çeken ‘Herkes için Portre’, Universal Tone’un üç güçlü motoru (Çoklu Cilt Tonu Restorasyon Motoru, Yerel Ayarlama Motoru ve Yapay Zeka Destekli Hesaplamalı Portre Motoru) bir araya getirerek bu engelleri nasıl hassasiyet ve incelikle ele aldığını ortaya koyuyor.

Yıllardır, aşırı pozlanmış veya doygunluğu azaltılmış görüntüler cilt tonu çeşitliliğinin gerçek güzelliğini tasvir etmekte başarısız oldu; yapay zeka ise çok şey vaat ediyor ancak genellikle tarihsel olarak önyargılı verilerle eğitiliyor. TECNO, daha kapsayıcı bir renk kartı oluşturarak daha iyi bir çözüm yaratmak için Leeds Üniversitesi Renk ve Görüntüleme Bilimi alanında doçent ve TECNO Teknik Danışmanı olan Dr. Kaida Xiao ile iş birliği yaptı.

Dr. Kaida Xiao bu filmde şunları söyledi: “TECNO ve ben, teknolojinin çeşitli cilt tonlarını daha iyi yansıtma potansiyelini keşfetmek üzere yola çıktık. “Tarafsız verilerin yardımıyla, TECNO’nun farklı cilt tonlarının güzelliğini yakalamak için özel olarak eğitilmiş kamera sistemine daha gelişmiş yapay zekanın entegre edilmesine yardımcı olabiliriz.”

‘Herkes için Portre’, portrelerin nasıl sadece görsel olmadıklarını, son derece duygusal olduklarını ve insanların psikolojik açıdan kendilerine olan güvenlerini derinden etkilediklerini araştırıyor. Bu nedenle, herkesin görüldüğünü hissettiği teknolojiler yaratmak hayati önem taşıyor. Psikoloji ve Davranış Bilimleri Profesörü Dr. Thomas Curran’a göre “Özgüvenimiz ve özdeğerimiz yalnızca bireysel yansımalarla değil, aynı zamanda kendimizi bir topluluk içinde nasıl algıladığımızla da şekillenir. Görüntülerdeki otantisite, bu hassas dengenin korunmasına yardımcı olarak bizi gerçekliğe dayandırır.”

Universal Tone, TECNO’nun küresel kullanıcıların taleplerine ilişkin derinlemesine bilgisini somutlaştırır ve farklı bölgelerdeki tüketicilerin estetik tercihlerine hitap eder. Teknoloji, kişisel unsurların yanı sıra, kullanıcıların portrelerinin çevrelerindeki dünyayla mükemmel bir uyum içinde olmasını da sağlıyor; görüntüler yerel ortamlara, aydınlatma koşullarına, jeomorfolojik manzaraya, renk sıcaklığına ve daha fazlasına göre tamamen uyarlanarak insanlar ve çevreleri arasında mükemmel bir uyum sağlıyor.

Nanyang Teknoloji Üniversitesi Shaw Vakfı Medya Teknolojisi Profesörü ve TECNO’nun Asya Cilt Tonu ve Portre Estetiği Danışmanı Jack Qiu şunları söyledi: “TECNO’nun kamerasının görüntüleme yeteneklerini bu özel kültürel boyutla zenginleştirerek, her çekime duygusal ve estetik zenginlik katmanları eklemeyi ve her birini kökenini yansıtan ve ona saygı duyan bir ayna haline getirmeyi umuyoruz.”

Her yüz bir hikaye anlatır ve her kültürün kendine ait bir tuvali vardır. TECNO, her hikayenin duyulmasını ve her tuvalin takdir edilmesini sağlamayı misyon edinmiştir. ‘Herkes için Portre’, TECNO’nun kapsayıcılığa, müşteri odaklılığa ve tüketicilerin farklı gereksinimlerine ve tercihlerine hitap eden küreselleştirilmiş bir stratejiye olan bağlılığının altını çiziyor. TECNO, teknolojinin sınırsız ufuklarını çizerken herkese açık bir davet gönderiyor ve tüketicileri, gerçek benliğin parlak ve cesur bir şekilde parladığı bir gelecek için Universal Tone’un gücünden yararlanmaya teşvik ediyor.

Video – https://www.youtube.com/watch?v=93G_dOkUaec 
Fotoğraf – https://mma.prnewswire.com/media/2255784/1_KV.jpg 
Fotoğraf – https://mma.prnewswire.com/media/2255785/2_Dr_Kaida_Xiao.jpg 
Fotoğraf – https://mma.prnewswire.com/media/2255786/3_Pro_Jack_Qiu.jpg

SOURCE TECNO MOBILE LIMITED

By signing up you agree to receive content from us.Our newsletters contain tracking pixels to help us deliver unique content based on each subscriber’s engagement and interests. For more information on how we will use your data to ensure we send you relevant content please visit our PRN Consumer Newsletter Privacy Notice. You can withdraw your consent at any time in the footer of every email you’ll receive. Mit Ihrer Anmeldung erklären Sie sich damit einverstanden, Inhalte von uns zu erhalten.Unsere Newsletter enthalten Zählpixel, die die Lieferung einzigartiger Inhalte in Bezug auf das Abonnement und die Interessen der einzelnen Abonnenten ermöglichen. Weitere Informationen über die Verwendung Ihrer Daten im Hinblick auf die Zusendung von relevanten Inhalten, finden Sie in unserer PRN Consumer Newsletter Privacy Notice. Ihre Zustimmung können Sie jederzeit in der Fußzeile jeder erhaltenen E-Mail widerrufen. En vous inscrivant à la newsletter, vous consentez à la réception de contenus de notre part.Notre newsletter contient des pixels espions nous permettant la fourniture à chaque abonné, d’un contenu unique en lien avec ses souscriptions et intérêts. Pour de plus amples informations sur l’utilisation faite de vos données en vue de l’envoi des contenus concernés, nous vous invitons à consulter la politique de confidentialité disponible à partir du lien suivant PRN Consumer Newsletter Privacy Notice. Vous pouvez à tout moment revenir sur votre consentement par le biais des informations situées au bas de chaque e-mail reçu. Регистрирайки се, Вие се съгласявате да получавате информационно съдържание от нас. Нашите бюлетини съдържат проследяващи пиксели, които ни помагат да предоставяме уникално съдържание въз основа на ангажираността и интересите на всеки абонат. За повече информация относно начина, по който ще използваме Вашите данни, за да гарантираме, че Ви изпращаме подходящо съдържание, моля, направете справка с нашето Уведомление за поверителност на потребителския бюлетин на PRN. Можете да оттеглите съгласието си по всяко време в долния колонтитул на всеки от имейлите, които ще получите.

Go to Source