ZTE baant de weg naar een “Thriving Broadband Digitalization” op Broadband User Congress 2023

400 deelnemers uit bijna 100 bedrijven namen deel aan ZTE ‘s Broadband User Congress 2023
Na twee decennia van investeringen en innovatie in Latijns-Amerika zet ZTE zich in voor een tijdperk van oneindige evolutie voor bloeiende breedbanddigitalisering
Baanbrekende oplossingen gepresenteerd om de evolutie van de FTTx te versnellen, de thuisdiensten te innoveren, de modernisering van het transport te bevorderen en de connectiviteit van bedrijven te versterken. 

MEXICO-STAD, 27 okt 2023 /PRNewswire/ — ZTE Corporation (0763.HK / 000063.SZ), wereldwijd een toonaangevende leverancier van informatie- en communicatietechnologie-oplossingen, heeft vandaag de aftrap gegeven voor de Broadband User Congress 2023 in Mexico-Stad, Mexico.

Op 17 en 18 okt 2023 was ZTE gastheer van het Broadband User Congress met als thema “Thriving Broadband Digitalization”. Vooraanstaande opinieleiders, industriële partners, toonaangevende analisten van onder meer IFT, ATIM, GSMA, GlobalData en grote telecomproviders namen deel aan het evenement om hun belangrijkste inzichten te delen. Dit tweedaagse evenement trok meer dan 400 deelnemers vanuit bijna 100 bedrijven en bespraken meer dan 50 sprekers onderwerpen als ontwikkelingstrends van telecom en breedband, het breedbandecosysteem, wifi-technologie, breedbandgebruiksscenario’s en meer.

“De afgelopen twintig jaar heeft ZTE de handen ineengeslagen met telecomproviders in Latijns-Amerika. Onze langetermijninvesteringen en innovatie in de onderliggende technologie hebben het vertrouwen van klanten verdiend”, benadrukte Peng Aiguang, Senior Vice President bij ZTE. “Samen beginnen we aan een opmerkelijke reis naar een nieuw tijdperk, een toekomst van oneindige evolutie.”

Tijdens het evenement presenteerde ZTE zijn allernieuwste productie-oplossingen verdeeld over vier hoofdonderwerpen. Als eerste kwamen de versnelling van de FTTx-evolutie met een XGS-PON-upgrade, HFC-naar-glasvezelmigratie en lichtgewicht en zichtbare ODN aan bod. Voorts concentreerden ze zich op de innovatie van thuisdiensten met volwassen Wi-Fi 6-technologie, video-IP-transformatie die alle toepassingsscenario’s omvat, een verbeterd Android TV-ecosysteem en het SCP-platform voor gebruiksvriendelijk beheer. Het derde onderwerp ging over de voortschrijdende transportmodernisering met FMC en een 5G-aangedreven IP-netwerk, samen met het All-Scenario OTN. Tot slot legde het evenement de nadruk op het versterken van bedrijfsconnectiviteit met FTTR-B-oplossingen voor bedrijven van welke omvang dan ook, ToB-georiënteerd transport en datacenternetwerken.

Door gebruik te maken van onze uitgebreide geschiedenis van samenwerking klanten uit Latijns-Amerika en een diepgaand inzicht in de telecombehoeften, is de breedbandnetwerkstrategie van ZTE gericht op het bouwen van de allernieuwste, volledig optische netwerken. Het is ons doel is om personen, huishoudens en organisaties in de hele regio een betere dienstverlening te laten ervaren.

Tot op heden staat ZTE met gemak op nummer 1 voor zowel PON CPE- als DSL CPE-zendingen, waarbij zijn PON ONT’s in het laatste FTTP-beoordelingsrapport van GlobalData als “Leader” (leider) worden beoordeeld. Behalve dat de CPE-apparaten dat ZTE wereldwijd verzendt het aantal van 540 miljoen stuks heeft overschreden, is het bedrijf ook wereldwijd toonaangevend op de IP STB-markt en is het tegelijkertijd de belangrijkste Android TV STB-aanbieder ter wereld.

Daarnaast worden gezamenlijk krachtige servers, typische draadloze oplossingen en stroomoplossingen tentoongesteld.

Tijdens het evenement werd ook met succes het ZTE Global Services Ecosystem Forum gehouden. Het forum bracht belangrijke partners en experts uit de industrie samen vanuit bijna 30 bedrijven en organisaties in de Europese en Amerikaanse regio’s. Ze namen deel aan discussies en deelden inzichten over trends, oplossingen en praktijkvoorbeelden op het gebied van digitale en intelligente netwerkdiensten onder het thema “Ultimate Service for a Win-Win Future”.

OVER ZTE:

ZTE helpt de wereld te verbinden met voortdurende innovatie voor een betere toekomst. Het bedrijf levert innovatieve technologieën en geïntegreerde oplossingen, en zijn portfolio omvat alle series draadgebonden en draadloze apparaten en professionele telecommunicatiediensten. ZTE bedient meer dan een kwart van de wereldbevolking en streeft ernaar een digitaal en intelligent ecosysteem te creëren en overal connectiviteit en vertrouwen mogelijk te maken. ZTE is genoteerd op zowel de beurs van Hong Kong als die van Shenzhen. www.zte.com.cn/global

VOLG ONS OP:

Facebook www.facebook.com/ZTECorp

Twitter www.twitter.com/ZTEPress

LinkedIn www.linkedin.com/company/zte

YouTube www.youtube.com/@ZTECorporation

CONTACTINFORMATIE VOOR DE MEDIA:

ZTE Corporation

Communications

E-mail: [email protected] 

SOURCE ZTE Corporation

Go to Source