CIBT breidt service voor reisvisa uit in Hongkong

Wereldwijde en nationale klanten van CIBT hebben nu toegang tot diensten in Hongkong.

NEW YORK, 27 oktober 2023 /PRNewswire/ — CIBT, een toonaangevende dienstverlener op het gebied van visa, immigratie en documenten, kondigt de uitbreiding van zijn diensten in Hongkong aan. Voorheen bood CIBT diensten voor immigratie en werkvergunningen aan via het merk Newland Chase. De diensten in Hongkong worden nu uitgebreid met het merk CIBTvisas.

CIBTvisas vindt zijn weg doorheen het complexe visumproces en vereenvoudigt de mogelijkheid om in het buitenland te werken en te reizen. Onder de diensten die nu beschikbaar zijn in Hongkong, via het merk CIBTvisas, zijn zaken- en toeristenvisa, uitgebreide visumondersteuning voor enkele van de populairste uitgaande bestemmingen van Hongkong en documentatiediensten, waaronder legalisaties en hulp bij politieverklaringen. Ook zal het kantoor ondersteuning bieden aan inwoners van Hongkong bij het verkrijgen van APEC-kaarten.

“Hongkong is een strategische locatie voor zakenreizen, wereldwijde mobiliteit en vrijetijdsreizen”, aldus Steven Diehl, Chief Corporate Development and Emerging Markets Officer bij CIBT. “De uitbreiding van onze diensten daar vormt een aanvulling op onze eigen kantoren in de belangrijkste economische centra van de wereld. Onze klanten willen hetzelfde service- en expertiseniveau voor hun werknemers en met een kantoor in Hongkong kunnen we aan deze behoeften voldoen.”

Ter ondersteuning van deze aanvullende diensten in Hongkong heeft CIBT lokale deskundigen ingehuurd met een grondige kennis van de visumprocessen in Hongkong. Het doel is om klanten van CIBTvisas een persoonlijke en effectieve service te bieden, gebaseerd op de toonaangevende technologie en eigen kennisdatabase van CIBT. Hierdoor is CIBTvisas klaar om samen te werken met klanten op het gebied van zakelijke mobiliteit en wereldwijde reizen van en naar Hongkong.

Deze uitbreiding erkent het belang van de APAC-markt voor zakelijke en wereldwijde mobiliteit en maakt deel uit van de voortdurende wereldwijde expansiestrategie van CIBT. De diensten van CIBTvisas in Hongkong worden ondersteund door Latha Olavatth, VP, Client Relationship Management en Jasmin DelaCruz, Account Manager.

Ga voor meer informatie naar https://corporate.cibt.com en volg CIBT op LinkedInFacebookX (Twitter) en  Instagram.

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1740635/CIBT_Logo.jpg

SOURCE CIBT

Go to Source