Pentera er blevet udnævnt som leverandør i 3 kategorier inden for Gartner® Hype Cycle™ for Security Operations, 2023

Pentera passer ind i alle tre kategorier som en del af Gartners Continuous Threat Exposure Management (CTEM) framework

BOSTON, 23. november 2023 /PRNewswire/ — Pentera, der er markedsledende inden for automatiseret sikkerhedsvalidering, er blevet anerkendt inden for Gartner Hype Cycle for Security Operations, 2023, som leverandør i 3 kategorier: Automated Penetration Testing og Red Teaming, External Attack Surface Management (EASM) samt Breach and Attack Simulation (BAS).

Med reference til Gartner Hype Cycle betyder “et stigende antal teknologier i det, der defineres som Innovation Triggers, understreger behovet for løsninger som reducerer kompleksiteten i angrebsfladen”. Rapporten fremhæver, at “for at kunne følge med udviklingen skal ledere inden for sikkerhed og risikostyring (SRM) udvikle strategier, der har mere fokus på forretningsrisici i stedet for at finde nye måder til, at gøre de samme ting lidt bedre på”.

“Pentera skiller sig ud som den eneste platform, der omfatter mulighederne for Automated Pentesting, EASM og BAS i en samlet løsning til automatiseret sikkerhedsvalidering”, sagde Amitai Ratzon, CEO for Pentera. Vores platform giver organisationer mulighed for at se ud over angrebsoverfladen og håndtering af sårbarheder, til en evidensbaseret handlingsplan for problemløsning. Validering af sikkerheden og kontroller i alle lag, er et centralt element i en effektiv strategi mod trussels eksponering, og Pentera står i spidsen for dette voksende område”.

Penteras automatiseret valideringsplatform giver virksomheder mulighed for at forbedre sikkerhedsberedskabet dramatisk og bygge et bedre forsvar mod cybertruslen. Løsningen tester løbende de eksisterende sikkerhedskontroller for at finde de kritiske eksponeringer baseret på resultaterne af den sikre angrebsemulering. Pentera giver CISO’er en handlingsorienteret køreplan for at reducere risiko og eksponering, samt benchmarke deres effektivitet over tid.

Hvis du vil vide mere om Penteras automatiserede platform til sikkerhedsvalidering eller anmode om en produktdemonstration, kan du læse mere her.

Hvis du er Gartner-kunde kan du klikke her for at se en kopi af Hype Cycle for Security Operations, 2023.

Gartner “Hype Cycle for Security Operation, 2023Jonathan Nunez, Andrew Davies, Published 20 July 2023

Gartners ansvarsfraskrivelse

GARTNER er et registreret varemærke og servicemærke tilhørende Gartner, Inc. og/eller dets associerede selskaber i USA og internationalt, og HYPE CYCLE er et registreret varemærke tilhørende Gartner, Inc. og/eller dets associerede selskaber og anvendes heri med tilladelse. Alle rettigheder forbeholdes. Gartner støtter ikke nogen leverandører, produkter eller services i sine forskningspublikationer og anbefaler ikke teknologibrugere kun at vælge de leverandører med de højeste ratings eller anden betegnelse. Gartners forskningspublikationer består af udtalelser fra Gartners forskningsorganisation og skal ikke opfattes som faktuelle. Gartner fraskriver sig alle garantier, udtrykkelige eller underforståede, med hensyn til denne forskning, herunder eventuelle garantier for salgbarhed eller egnethed til et bestemt formål.

Om Pentera

Pentera er førende inden for kategorien automatiseret sikkerhedsvalidering, hvilket giver enhver organisation mulighed for nemt at teste integriteten af alle lag inden for cybersikkerhed og afsløre reelle og aktuelle sikkerhedstrusler, når som helst og hvilket som helst niveau. Tusindvis af sikkerhedsspecialister og serviceleverandører rundt omkring i verden bruger Pentera til at vejlede om afhjælpning og lukke sikkerhedshuller, før de bliver udnyttet. Du finder flere oplysninger på: pentera.io

Media contact
Noam Hirsch

[email protected]


Go to Source