‘ s Werelds grootste private equity-serie komt naar Monaco, 5-8 november

De A-list van het privékapitaal komt dit jaar bijeen in Monte Carlo voor de SuperInvestor-conferentie

MONTE CARLO, Monaco, 22 januari 2024 /PRNewswire/ — SuperReturn, ‘s werelds toonaangevende evenementenserie voor privékapitaal, organiseert zijn jaarlijkse SuperInvestor-conferentie voor het eerst in Monaco. Het evenement, dat tussen 5 en 8 november 2024 plaatsvindt in het prestigieuze Grimaldi Forum in Monte Carlo, zal naar verwachting meer dan 2.500 deelnemers uit meer dan 50 landen aantrekken, waaronder meer dan 700 Limited Partners (LPs) en meer dan 1.400 General Partners (GPs), voor vier dagen netwerken.

Het Grimaldi Forum beschikt over unieke vergaderruimten en netwerkruimten in de buitenlucht en is de perfecte omgeving voor het belangrijkste evenement in de private equity-sector waar de relaties tussen GPs en LPs centraal staan.

“We zijn enthousiast om SuperInvestor voor de allereerste keer naar Monaco te brengen,” zegt Dorothy Kelso, Global Head van SuperReturn. “Monaco is een belangrijk en groeiend financieel centrum en een bloeiend investeringscentrum voor buitenlandse investeerders. Het vormt dan ook de perfecte bestemming voor ons eerste evenement op het gebied van LP-GP relaties. De conferentie van dit jaar belooft ongeëvenaard netwerken voor de private equity-wereld. Alleen SuperInvestor kan een dergelijke invloedrijke wereldwijde gemeenschap aantrekken.”

Om u aan te melden en voor meer informatie, inclusief details over sprekers, onderwerpen en netwerkmogelijkheden die worden aangekondigd, gaat u naar: https://informaconnect.com/superinvestor/.

Over SuperInvestor SuperInvestor is ‘s werelds grootste private equity-conferentie gericht op LP/GP-relaties en onderdeel van de SuperReturn-serie van toonaangevende private equity-evenementen die over de hele wereld plaatsvinden.

De vierdaagse conferentie brengt meer dan 2.500 leidende industrieprofessionals uit de hele wereld bijeen, om te netwerken en actuele trends en kansen in de wereldwijde private equity-markten te bespreken.

Go to Source