Hitachi-LG Data Storage verkoopt SK hynix koellichaam voor PlayStation 5 met exclusieve promotie

SEOUL, Zuid-Korea, 22 januari 2024 /PRNewswire/ — 22 januari lanceert Hitachi-LG Data Storage Inc., wereldwijd de distributeur en productiepartner van SK hynix, het nieuwe “Haechi H01”-koellichaam dat speciaal voor de PlayStation 5 ontworpen is. Dit innovatieve koellichaam is bedoeld voor maximale koelprestaties van de krachtige P41 interne SSD, ontwikkeld door SK hynix.

Continue Reading


H01 HEATSINK

Ter promotie van het product plant Hitachi-LG Data Storage een wereldwijde Amazon-promotie die op 22 januari begint en op 4 februari eindigt in 9 landen: de VS, Canada, Mexico, het VK, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Australië.

Het Haechi H01-koellichaam is gemaakt met behulp van geavanceerde CNC-bewerkingstechnologie en is ontworpen als één geheel. Het beschikt over een warmteafvoergebied dat ongeveer 2,3 keer groter is dan dat van een standaard M.2 SSD-koellichaam. De onderkant van het koellichaam is voorzien van Thermal Interface Material (TIM), dat bestand is tegen vervorming door hitte en spanning, voor een nog betere duurzaamheid van het product.

Hitachi-LG Data Storage Inc. heeft benadrukt dat het H01-koellichaam speciaal gemaakt is voor high-performance gaming en stabiel kan blijven presteren door de balans tussen hoge snelheid en warmteontwikkeling.

Daarnaast is Hitachi LG Data Storage van plan om in de nabije toekomst een PlayStation 5 Slim-specifieke M.2 SSD-warmteafleider van SK hynix te introduceren.

Over Hitachi-LG Data Storage Inc.

Hitachi-LG Data Storage, een samenwerkingsverband tussen Hitachi en LG Electronics, is toegewijd aan het ontwikkelen van hoogwaardige opslagapparaten en automotive in-cabin componenten. Als de erkende fabricagepartner en wereldwijde distributeur van SK hynix SSD’s garandeert Hitachi-LG Data Storage de hoogste kwaliteitsnormen en een betrouwbare levering aan klanten wereldwijd.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2321185/H01_Press_Release_Image_001.jpg

Go to Source