J.S. Held Global Risk Report laat zien dat er zakelijke kansen zijn te midden van de onzekerheid

In het J.S. Held Global Risk Report 2024, https://www.jsheld.com/insights/articles/2024-js-held-global-risk-report, worden zes cruciale en onderling verbonden wereldwijde problemen onderzocht, en de implicaties daarvan voor de strategische planning en besluitvorming van bedrijven, zoals:

  • populisme en de verkiezingscycles van 2024
  • de Chinese economie en buitenlandse investeringen
  • onzekerheid omtrent AI – het raakpunt van innovatie, risico’s en wetgeving
  • klimaatverandering, weer- en andere natuurrampen
  • extraterritoriale uitbreiding van wetgeving en beleid inzake ESG-criteria – complexe kwesties voor verantwoord zakelijk beheer
  • politieke risico’s verbonden aan overheidsingrijpen

Meer dan 30 technische, wetenschappelijke, financiële en strategische experts hebben bijgedragen aan het J.S. Held Risk Report. Zij hebben niet alleen gezamenlijk elk afzonderlijk risico geanalyseerd, maar ook gekeken naar de unieke raakpunten ervan om een kader te creëren ter ondersteuning van zakelijke besluitvorming dat wereldwijde zakelijke kansen aan het licht brengt. “De zes macro-onderwerpen bespreken de risico’s en kansen waar we dagelijks bij onze klanten mee te maken hebben, onderwerpen die CEO’s, CFO’s, Chief Legal Officers en directies ‘s nachts wakker houden,” aldus Greg Esslinger, Executive Vice President en Global Investigations Practice Leader. 

Het rapport biedt unieke inzichten van experts in de wijze waarop deze belangrijke kwesties onderling verbonden zijn, en over de zakelijke kansen die voortvloeien uit dit multidisciplinaire en geïntegreerde perspectief. De omvang van ons werk in de verzekeringsmarkt biedt een stevige basis voor risicobeoordeling, data-analyse, internationaal bewustzijn, naleving van voorschriften, technologisch aanpassingsvermogen en risicobeheersing. Gezamenlijk stellen deze vaardigheden onze experts beter in staat om zakelijke risico’s binnen verschillende regio’s, geopolitieke landschappen, regulatieve kaders en in verband met technologische vooruitgang te evalueren. 

Michael Jacoby van Phoenix Management, onderdeel van J.S. Held, die meer dan 400 klanten in verschillende sectoren heeft geadviseerd, onder andere als onafhankelijk bestuurder en interim-manager bij 30 bedrijven, merkt op: “Het J.S. Held Risk Report is uniek in de zin dat het praktische inzichten verschaft ter ondersteuning van strategische besluitvorming.” 

In lijn met onze benadering tot zakelijke adviezen, wordt bij de inzichten die worden gedeeld in het J.S. Held Risk Report rekening gehouden met risico’s vanuit meerdere gezichtspunten, waarbij gebruik wordt gemaakt van een unieke combinatie van technische, wetenschappelijke, financiële en strategische expertise van meer dan 1500 experts verspreid over zes continenten. Experts die zitting hebben in directies van ondernemingen, experts die hebben gediend als C-suite executives vóór hun carrière als adviseur, voormalige juristen, toezichthouders en andere overheidsfunctionarissen, erkende wetenschappers en technici, bieden als betrouwbare adviseurs elk een uniek perspectief voor meer dan 8000 klanten per jaar . 

“Ons flexibele, nauw samenwerkende en creatieve, klantgerichte team biedt oplossingsgerichte adviezen aan onze klanten van over de hele wereld, ongeacht de omvang of complexiteit van een project. Het J.S. Held Global Risk Report is een weerspiegeling van de rol van vertrouwde adviseur die we de afgelopen vijftig jaar hebben opgebouwd,” aldus  Jonathon Held, President and Chief Executive Officer van J.S. Held

Als u vragen hebt of meer wilt weten over de risico’s en kansen die in het rapport worden besproken, kunt u een e-mail sturen naar [email protected].

Over J.S. Held:

J.S. Held is een internationaal adviesbureau dat technische, wetenschappelijke, financiële en strategische expertise combineert om advies te bieden aan klanten die waarde willen scheppen en risico’s willen beperken. Onze professionals dienen als vertrouwde adviseurs voor organisaties die te maken hebben met zaken waarbij veel op het spel staat en die dringende aandacht, onwankelbare integriteit, bewezen ervaring, duidelijke analyse en inzicht in zowel materiële als immateriële aspecten vereisen. Het bureau biedt een uitgebreid pakket van diensten, producten en gegevens waarmee klanten hun weg kunnen vinden in complexe, controversiële en vaak catastrofale situaties.

J.S. Held, haar gelieerde ondernemingen en dochterondernemingen zijn geen gecertificeerde openbare accountantskantoren en bieden geen audit-, attest- of andere openbare boekhouddiensten aan. J.S. Held is geen advocatenkantoor en verstrekt geen juridische adviezen. Effecten aangeboden via PM Securities, LLC, d/b/a Phoenix IB, onderdeel van J.S. Held, lid van FINRA/SIPC, of Ocean Tomo Investment Group, LLC, onderdeel van J.S. Held, lid van FINRA/SIPC. Alle rechten voorbehouden.

Kristi L. Stathis

Global Public Relations

J.S. Held

+1 786 833 4864

[email protected]

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2324070/JS_Held_Global_Risk_Report.jpg 

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1824221/JS_Held_Logo.jpg 


Go to Source