JA Solar, PV ModuleTech bankacılık sıralamasında en yüksek AAA derecesini korudu

PEKİN, 27 Ocak 2024 /PRNewswire/ — JA Solar, PV Tech’in 2023’ün 4. çeyreği için hazırladığı en son PV ModuleTech bankacılık raporunda şirketin üretim, sevkiyat, kapasite ve teknoloji düzeni ve finansal performans gibi alanlardaki durumunu yansıtan AAA sıralamasını korudu.

Şirket, daha düşük Seviyelendirilmiş Elektrik Maliyeti (LCOE) ve Sistem Dengesi (BOS) maliyeti özelliklerine sahip PV ürünleriyle küresel pazarda uzun vadede değer yaratmaya odaklanarak “müşteriye daha çok değer sunmak için özel olarak tasarlanmış” ürün tasarımı konseptine olan bağlılığını uzun süredir devam ettirmektedir.

Continue Reading

JA Solar maintains highest AAA rating in PV ModuleTech bankability rankings
JA Solar maintains highest AAA rating in PV ModuleTech bankability rankings

JA Solar, yüksek verimli n-tipi ürünlere yönelik pazar talebini karşılamak için 2023 yılında 182 mm*199 mm dikdörtgen yonga plakalarına dayanan n-tipi yüksek verimli DeepBlue 4.0 Pro modül serisini piyasaya sürdü. 2.465 mm*1.134 mm (72 hücreli) öncü modül, %22,8 verimlilikle 635W’a kadar enerji üretimine sahiptir ve bu da onu piyasadaki mevcut 182 serisi modüller arasında en yüksek güce sahip ürün haline getirmektedir. Ocak 2024’te şirket, deniz kullanımı için özel olarak tasarlanmış “SkyBlue” ve “OceanBlue” serilerini piyasaya sürdü. DeepBlue 4.0 Pro’nun yüksek güç, yüksek verimlilik, yüksek enerji üretimi ve yüksek güvenilirlik özelliklerini miras alan seri, tuz serpintisi, ultraviyole radyasyon, nem ve sıcak noktalara karşı direnç gibi ek avantajlara da sahiptir ve bu da deniz ortamlarında sıklıkla karşılaşılan zorlu hava koşullarına karşı daha fazla güvenilirlik ve direnç sağlar.

JA Solar, EUPD Research tarafından Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika, Latin Amerika, Güneydoğu Asya ve Afrika’da sürekli olarak En İyi PV Markası olarak tanınmış ve sırasıyla sekiz ve dört yıl üst üste PVEL tarafından “En İyi Performans Gösteren” ve RETC tarafından “Genel Olarak En Yüksek Başarı Gösteren” marka kabul edilmiştir.

Fotoğraf – https://mma.prnewswire.com/media/2327375/JA_Solar_maintains_highest_AAA_rating_in_PV_ModuleTech_bankability_rankings.jpg

By signing up you agree to receive content from us.Our newsletters contain tracking pixels to help us deliver unique content based on each subscriber’s engagement and interests. For more information on how we will use your data to ensure we send you relevant content please visit our PRN Consumer Newsletter Privacy Notice. You can withdraw your consent at any time in the footer of every email you’ll receive. Mit Ihrer Anmeldung erklären Sie sich damit einverstanden, Inhalte von uns zu erhalten.Unsere Newsletter enthalten Zählpixel, die die Lieferung einzigartiger Inhalte in Bezug auf das Abonnement und die Interessen der einzelnen Abonnenten ermöglichen. Weitere Informationen über die Verwendung Ihrer Daten im Hinblick auf die Zusendung von relevanten Inhalten, finden Sie in unserer PRN Consumer Newsletter Privacy Notice. Ihre Zustimmung können Sie jederzeit in der Fußzeile jeder erhaltenen E-Mail widerrufen. En vous inscrivant à la newsletter, vous consentez à la réception de contenus de notre part.Notre newsletter contient des pixels espions nous permettant la fourniture à chaque abonné, d’un contenu unique en lien avec ses souscriptions et intérêts. Pour de plus amples informations sur l’utilisation faite de vos données en vue de l’envoi des contenus concernés, nous vous invitons à consulter la politique de confidentialité disponible à partir du lien suivant PRN Consumer Newsletter Privacy Notice. Vous pouvez à tout moment revenir sur votre consentement par le biais des informations situées au bas de chaque e-mail reçu. Регистрирайки се, Вие се съгласявате да получавате информационно съдържание от нас. Нашите бюлетини съдържат проследяващи пиксели, които ни помагат да предоставяме уникално съдържание въз основа на ангажираността и интересите на всеки абонат. За повече информация относно начина, по който ще използваме Вашите данни, за да гарантираме, че Ви изпращаме подходящо съдържание, моля, направете справка с нашето Уведомление за поверителност на потребителския бюлетин на PRN. Можете да оттеглите съгласието си по всяко време в долния колонтитул на всеки от имейлите, които ще получите.

Go to Source