@niche: Waaijenberg Mobiliteit dealer Eli003144

GROOT NIEUWS: ONZE LOCATIES AMSTERDAM & DEN HAAG ZIJN “ELI” DEALER. 

VISIE: HOE WIJ ONS TEGENWOORDIG VERPLAATSEN IS EEN ONNODIGE GEWOONTE UIT HET VERLEDEN

De auto zoals we die vandaag de dag kennen, is steeds minder geschikt voor de moderne tijd waarin we leven. Grote SUV’s die we slechts een paar uur per week gebruiken, nemen veel ruimte in, verbruiken veel grondstoffen bij de productie en onnodig veel brandstof tijdens het gebruik. Bij Eli vinden we dat personenvervoer veel aantrekkelijker en vriendelijker kan en moet. Een auto moet zich aanpassen aan zijn omgeving en niet andersom.

UITKOMST: DE OPLOSSING VOOR DAGELIJKS VERVOER

De Eli Zero is het nieuwe alternatief voor lokaal vervoer. Niet alleen in de stad, maar ook daarbuiten. Met de kracht van eenvoud gekoppeld aan innovaties, zet de Eli Zero de toon voor een nieuwe generatie van lichte, elektrische voertuigen. De Eli Zero vindt de 45km-auto opnieuw uit. Emissievrij, veilig en comfortabel! Bedoeld om je korte, dagelijkse ritten met plezier af te leggen. Deze elektrische brommobiel rijd je al als je 16 bent en een bromfietsrijbewijs hebt. Ideaal dus voor vrijwel het hele gezin!

Elizero plus

WAAROM EEN ELI KIEZEN?

De markt van LEV voertuigen is flink aan het groeien, waarin bijvoorbeeld de Opel E-rocks, Silence, Biro, Move & Aixam bekende rijdende merken zijn. Waar je bij een Biro echt het gevoel van een auto mist, een Opel E-rocks toch wel heel erg plastic doet aanvoelen, er bij Move vaak kwaliteitsperikelen zijn en een Aixam niet echt een LEV is in de maatvoering, zijn wij gaan kijken naar een compleet model, met wel alle kenmerken en voordelen van een LEV.

Uitgekomen bij Eli, hebben wij ons in eerste instantie verdiept in de achterban en kwaliteit van het voertuig, waarbij al snel duidelijk werd dat er een zeer professionele partij achter het merk zit en zaken als instructies en handleidingen goed voor elkaar zijn. Het voertuig (ELIZERO) zit, evenals de organisatie, gewoon goed in elkaar, heeft een fantastisch design en luxe afwerking. Alle opties zijn aanwezig, van stuurbekrachtiging, rembekrachtiging, airconditioning tot aan bluetooth met speakers, een kanteldak en lederen bekleding. 

Elizero plus interieur

Voor ons was de keuze dealer te worden een gemakkelijke, wij zijn erg benieuwd of Eli ook u kan overtuigen als bestuurder.

Meer informatie? klik hier.

Go to Source