VISIBLE ALPHA LANCEERT NIEUW BIOFARMACEUTISCH PLATFORM

Biedt één loket voor cruciale gegevens op geneesmiddelenniveau en financiële informatie om beter geïnformeerde investeringsbeslissingen te kunnen nemen in de snel veranderende farmaceutische en biotechnologische industrie

NEW YORK, 6 februari 2024 /PRNewswire/ — Visible Alpha, een financieel technologiebedrijf dat het onderzoeksproces voor investeringen verbetert door waarde te halen uit modellen van analisten aan de verkoopzijde, onderzoeksrapporten en toegangsevenementen voor bedrijven, kondigde vandaag de lancering aan van Visible Alpha BioPharma, haar nieuwste platform voor gegevens en gedetailleerde financiële informatie.

De snel evoluerende farmaceutische en biotechnologische industrieën zorgen voor constante innovatie en de vraag naar nauwkeurige en holistische voorspellingen op geneesmiddelenniveau is groter dan ooit tevoren. Deze vraag wordt nog versterkt door veranderende regelgeving, uiteenlopende resultaten van klinische studies en frequente marktschommelingen. 

Met de lancering van Visible Alpha BioPharma biedt Visible Alpha investeringsprofessionals en geneesmiddelenontwikkelaars een one-stop-shop voor uitgebreide geneesmiddelgegevens en gedetailleerde financiële informatie. Hiermee kunnen zij snel nieuwe kansen in kaart brengen, het concurrentievermogen van de markt evalueren, marktverwachtingen peilen, historische gegevens analyseren, toegang krijgen tot toekomstgerichte schattingen en snelle analyses uitvoeren op geneesmiddelniveau.

Met het nieuwe BioPharma-platform van Visible Alpha kunnen professionals op het gebied van investeringen, effectenonderzoek en geneesmiddelenontwikkeling:

  • Inzicht krijgen in markttrends, het beleggerssentiment en de veranderende prognoses rond geneesmiddelprestaties aan de hand van gedetailleerde financiële gegevens.
  • Diep in de financiële gegevens van geneesmiddelen duiken met granulaire consensusschattingen voor posten als “verkoop per indicatie” of “aantal patiënten dat kan worden bediend”.
  • De evoluerende marktverwachtingen begrijpen door voorspellingen voor specifieke geneesmiddelen te analyseren of geneesmiddelen te groeperen per indicatie, MOA of therapeutisch gebied.
  • Het modelleren van geneesmiddelprestaties versnellen met onmiddellijke toegang tot consensusprognoses en hulpmiddelen zoals piekverkoopanalyse.
  • Een uitgebreide verzameling metagegevens over geneesmiddelen op de markt en in de pijplijn doorzoeken om snel het concurrentielandschap te begrijpen.
  • De prognosehorizon vergroten voor inkomstenvoorspellingen op de lange termijn om geneesmiddelen in een vroeg stadium gedetailleerder te analyseren.
  • Ideeën genereren en verfijnen, diepgaand inzicht krijgen in het concurrentielandschap en analyses van marktverwachtingen en toekomstgerichte informatie voor bedrijfs- en investeerderrelatieteams stimuleren.

“Volgens de FDA zien we een sneller tempo van innovatie en ontwikkeling en meer goedkeuringen van geneesmiddelen in de farmaceutische en biotechnologische industrie,” zegt Mark Hale, CEO van Visible Alpha. “Met de creatie van het BioPharma-platform van Visible Alpha, bieden we investeringsprofessionals de mogelijkheid niet alleen om de ontwikkeling van medicijnen op de voet te volgen, maar ook om strategische investeringsbeslissingen in de versnelling te zetten aan de hand van gedetailleerde financiële informatie over duizenden geneesmiddelen via een interactief platform dat onderzoek en ontdekking mogelijk maakt. We vinden het geweldig om onze klanten dit ongelooflijk robuuste en veelzijdige platform te kunnen bieden.”

Het nieuwe Visible Alpha BioPharma-platform biedt de volgende functies:

  • Een uitgebreide geneesmiddelen-database – Robuuste prognosegegevens met meer dan 200 brokers en meer dan een dozijn gegevensbronnen van derden. Visible Alpha BioPharma biedt dekking voor meer dan 6.300 geneesmiddelen.
  • Gedetailleerde financiële gegevens – Visible Alpha BioPharma betrekt de voorspellingen op geneesmiddelenniveau rechtstreeks van het analistenmodel aan de verkoperszijde en levert daardoor gegevens van hoge kwaliteit op geneesmiddelenniveau met een langere voorspellingshorizon dan gewoonlijk beschikbaar is.
  • Robuuste metadata – Dankzij uitgebreide metadata over geneesmiddelen kunnen gebruikers deze effectief sorteren, vinden en groeperen op basis van geselecteerde criteria.
  • Tools voor gegevensvisualisatie – Gebruikt intuïtieve grafieken en computertabellen om snel samengevatte informatie over een geneesmiddel of een reeks geneesmiddelen te bekijken.
  • Geïntegreerde controleerbaarheid – Gedetailleerde brokerramingen met tijdstempels stellen analisten in staat om spreiding en revisies efficiënt te analyseren en auditposten terug te brengen naar de bron.
  • Maximale efficiëntie – Samenvattende geneesmiddelenpagina’s geven inzicht in verkoop, piekverkoop, lanceringsdatum, revisies en distributieanalyse.
  • Tijdige updates – Wijzigingen in brokerprognoses worden in real-time bijgewerkt.

De aankondiging van vandaag volgt op recent nieuws over de aanhoudende groei van Visible Alpha’s bijdragers van sell-side instellingen. Meer informatie >

Over Visible Alpha

Visible Alpha verbetert het onderzoeksproces voor investeringen door zinvolle waarde te halen uit belangrijke verkoopmiddelen, waaronder analistenmodellen, onderzoeksrapporten en toegangsevenementen voor bedrijven via partnerschappen met ‘s werelds belangrijkste organisaties voor investeringsonderzoek. Onze diepgaande consensusgegevens bieden granulaire en tijdige inzichten in de sell-side visie op bedrijven, sectoren en sectorgenoten. Ga voor meer informatie naar visiblealpha.com.

Mediacontact: Erin Gifford

[email protected]

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2334517/Visible_Alpha_Logo.jpg 


Go to Source