J.S. Held kondigt uitgebreid leiderschap aan en viert het hele jaar lang zijn 50-jarig bestaan

JERICHO, N.Y., 14 februari 2024 /PRNewswire/ — Wereldwijd consultancybedrijf J.S. Held, dat met trots zijn 50 transformatieve jaren viert, kondigt Paul Banks aan als de nieuwe Science & Technology Division Leader voor J.S. Held. Paul sluit aan bij zijn collega-Division Leaders Robbie Brannon, Max Flynn, Sean Donohue, en Jim Stanilious, die samen aan het hoofd staan van meer dan 1500 technische, wetenschappelijke, financiële en strategische adviseurs verspreid over vijf continenten die advies verlenen aan verzekeringsprofessionals, juridisch adviseurs, corporate executives & risicomanagers, overheidsinstanties en beleggers. Vandaag de dag blijven we als wereldwijd consultancybedrijf groeien, innoveren en ons werk herdefiniëren om onze klanten bij te staan bij de aanpak van complexe materies en het beperken van risico’s wereldwijd.

Continue Reading

J.S. Held 50 & Forward
J.S. Held 50 & Forward

J.S. Held werd opgericht in 1974 om onafhankelijk advies te verlenen inzake schade aan eigendommen. Naarmate  de reputatie van J.S. Held als betrouwbaar adviseur groeide, breidde ook ons team verder uit, op grond van de veranderende behoeften bij de klant en binnen de sector. President en Chief Executive Officer Jonathon Held : “Het bedrijf is opgericht om een betrouwbare adviseur te zijn, die nieuws brengt en zijn klanten helpt bij het nemen van goed onderbouwde beslissingen.”

Doorheen onze geschiedenisis J.S. Held opgetreden als vertrouwd adviseur bij een aantal zeer belangrijke zaken wereldwijd, waaronder: 

Advies over claims als gevolg van de burgeroorlog in Liberia en West-Afrika.
Het leveren van deskundige adviesdiensten na de bomaanslag op het World Trade Center & 9/11, de grootste claim voor schade aan eigendommen uit de geschiedenis.
Economische analyse en getuigenis in een aantal zeer belangrijke gevallen van wanbeheer van fondsen, fraude, en onrechtmatig gebruik van bedrijfsgeheimen.
Optreden als Plan Administrator voor de faillissementsrechtbank met het oog op de ontbinding van 34 entiteiten betrokken bij het Katerra faillissement, een van de grootste faillissementen in de bouwsector.

Het diepgaande en uitgebreide werk van Held in vele markten biedt een sterke basis voor risicobeoordeling om klanten binnen en buiten de verzekeringssector optimaal advies te verlenen, terwijl het bedrijf ook is blijven groeien en diversifiëren.

“Onze flexibel, creatief en klantgericht team, onder leiding van Max, Robbie, Sean, Jim, en nu ook Paul, biedt oplossingsgericht advies aan onze klanten over de hele wereld, ongeacht de omvang of complexiteit van een project, en weerspiegelt onze rol als vertrouwd adviseur die we de voorbije 50 jaar hebben opgebouwd,” aldus Jonathan Held,  President and Chief Executive Officer van J.S. Held.

Kom meer te weten over de toegewijde en ondernemende experts die bijdragen aan de transformatie van J.S. Held, lees ons verhaal, en vier deze belangrijke mijlpaal, onze 50 & Forward, samen met ons op jsheld.com.  

Over J.S. Held

J.S. Held is een wereldwijd consultancybedrijf dat technische, wetenschappelijke, financiële en strategische expertise combineert om advies te verstrekken aan klanten die waarde willen realiseren en risico’s willen beperken. Onze professionals dienen als vertrouwde adviseurs voor organisaties die te maken hebben met zaken waarbij veel op het spel staat en die dringende aandacht, onwankelbare integriteit, bewezen ervaring, duidelijke analyse en inzicht in zowel materiële als immateriële aspecten vereisen.

Het bureau biedt een uitgebreid pakket van diensten, producten en gegevens waarmee klanten hun weg kunnen vinden in complexe, controversiële en vaak catastrofale situaties.

J.S. Held, haar gelieerde ondernemingen en dochterondernemingen zijn geen gecertificeerde openbare accountantskantoren en bieden geen audit-, attest- of andere openbare boekhouddiensten aan. J.S. Held, haar gelieerde ondernemingen en dochterondernemingen zijn geen advocatenkantoren en geven geen juridisch advies. Effecten aangeboden via PM Securities, LLC, d/b/a Phoenix IB, onderdeel van J.S. Held, lid van FINRA/SIPC, of Ocean Tomo Investment Group, LLC, onderdeel van J.S. Held, lid van FINRA/SIPC. Alle rechten voorbehouden.

Contactpersoon: 

Kristi L. Stathis
Global Public Relations
J.S. Held
+1 786 833 4864
[email protected]

Video – https://www.youtube.com/watch?v=L9w3fjEvEhY 

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1824221/JS_Held_Logo.jpg 


Go to Source