ETH leidt institutionele weddenschappen, maar de detailhandel geeft nog steeds de voorkeur aan BTC volgens het Bybit-rapport

DUBAI, VAE, 27 februari 2024 /PRNewswire/ —  Bybit, een van ‘s werelds top drie cryptobeurzen op basis van volume, heeft “Navigating Bull and Bear Markets, A Dive Into User’s Asset Allocation” uitgebracht. Dit is een nieuw rapport  waarin de posities van institutionele en particuliere beleggers in de crypto bullmarkt worden beschreven na de goedkeuring van de BTC ETF in januari.

Continue Reading

ETH Leads Institutional Bets But Retail Still Favor BTC According to Bybit Report
ETH Leads Institutional Bets But Retail Still Favor BTC According to Bybit Report

Dit kijkje uit de eerste hand in de uitgebreide handelsgegevens van Bybit laat zien dat institutionele beleggers zijn verschoven naar Ether (ETH) met allocaties die tegen het einde van januari 2024 ongeveer 40% zullen bedragen – mogelijk gedreven door de aankomende Dencun-upgrade naar het Ethereum-netwerk. Particuliere toewijzingen zijn daarentegen ruwweg 20% BTC en 10% ETH. Als het gaat om stablecoins, laat het rapport zien dat de detailhandel 36% in stablecoins heeft, terwijl instellingen meer inzetten, met ongeveer 10% in stablecoins.

De analyse van altcoinposities laat een opmerkelijke trend zien van instellingen en particuliere gebruikers die hun posities in januari 2024 afbouwen, ondanks de aanzienlijke rendementen in de voorgaande maanden. Vooral institutionele beleggers hebben zich bijna volledig teruggetrokken uit posities in zeer volatiele tokencategorieën zoals meme-, AI- en BRC-20 tokens.

De Layer 2 projecten van Ethereum zijn ook uit de gratie geraakt. Het rapport ontdekte een daling in dollars van de gemiddelde L1 activa in handen van instellingen. De daling was echter minder groot in vergelijking met L2’s, waar de gemiddelde institutionele L2-activa in januari met 70% zakte.

“Instellingen hebben hun koers bepaald voor de komende maanden, en hun strategieën kunnen een voorbeeld zijn voor slimme handelaren, omdat ze laten zien wat er daarna kan gebeuren,” zegt Eugene Cheung, VP en Head of Institution bij Bybit. “Dergelijke kennis is van onschatbare waarde, vooral voor degenen die nieuw zijn in crypto, omdat het licht werpt op de verschuivingen in de toewijzing van activa.”

Lees het volledige rapport hier.

#Bybit / #TheCryptoArk

Over Bybit

Bybit is een van ‘s werelds top drie beurzen voor cryptocurrency’s op basis van volume met 20 miljoen gebruikers. Het in 2018 opgerichte Bybit biedt een professioneel platform waar cryptobeleggers en -handelaren een ultrasnelle matchingmotor, 24/7 klantenservice en meertalige community-ondersteuning kunnen vinden. Bybit is een trotse partner van de huidige constructeurs- en coureurskampioenen in de Formule 1: het Oracle Red Bull Racing team.

Ga voor meer informatie over Bybit naar Bybit Press.

Voor vragen van de media: [email protected]

Ga voor meer informatie naar: https://www.bybit.com

Voor updates, volg: Bybit’s community’s en social media

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X | Youtube

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2348313/Photo.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg


Go to Source