Cashback a krypto: Každoměsíční zlatý důl od společnosti Bybit

DUBAJ, SAE, 2. března 2024 /PRNewswire/ — Bybit, jedna ze tří největších kryptoburz na světě podle objemu, představuje novinku – březnový Fiat Cashback Splash pro čerstvé i zkušené uživatele, kteří vkládají fiat.

Continue Reading


Cashback and Crypto: Bybit’s Monthly Bonanza

Nejnovější akce potěší nové i známé tváře v kruzích Bybit. „Fiat Cashback Splash” je součástí plánu společnosti Bybit stát se světovou kryptoarchou (Crypto Ark), která stojí v čele cesty k novému finančnímu systému a nabízí každému přímou šanci se zapojit. Se společností Bybit, jako svým spolehlivým partnerem, se dokáže ve světě krypta pohybovat skutečně každý uživatel kryptoměn – včetně nováčků.

„Svým uživatelům se vždy snažíme nabídnout něco navíc. Takovým krokem pro zpříjemnění jejich cesty je i naše poslední novinka Fiat Cashback Splash,” říká spoluzakladatel a generální ředitel společnosti Bybit Ben Zhou. „Prostřednictvím akce Fiat Cashback Splash chceme poděkovat našim starým i novým příznivcům za jejich důvěru a podporu.”

Program, který poběží vždy první týden v každém měsíci, odmění každého z 20 milionů uživatelů burzy Bybit za fiat vklady. Nováčci, kteří vloží prostřednictvím fiat nebo nákupu na jedno kliknutí částku 100 dolarů, získají až 10 dolarů zpět na poplatcích. Stávající uživatelé získají 5 dolarů při vkladu 500 a více.

Pro těžké váhy, které vloží více než 5 000 dolarů, přihodí Bybit 30 dolarový kupón Buy Crypto Coupon pro rozšíření investičních obzorů.

#Bybit / #TheCryptoArk

O společnosti Bybit

Bybit je kryptoměnová burza s 20 miliony uživatelů, která byla založena v roce 2018 a patří mezi tři největší burzy na světě dle objemu. Nabízí profesionální platformu pro kryptoinvestory a obchodníky s ultrarychlým párovacím systémem, nepřetržitým zákaznickým servisem a vícejazyčnou komunitní podporou. Společnost Bybit je hrdým partnerem týmu Oracle Red Bull Racing, úřadujících šampionů poháru konstruktérů i jezdců Formule 1.

Další podrobnosti o společnosti Bybit najdete na stránkách Bybit Press.
S dotazy médií se můžete obracet na adresu [email protected]Další informace najdete na adrese https://www.bybit.comAktuální informace můžete sledovat prostřednictvím: komunit a sociálních sítí společnosti Bybit:

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X (Twitter) | Youtube

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2351055/Image.jpg
Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

Go to Source