theLotter: Amerikanska Mega Millions jackpott är uppe i 977 miljoner $ – lottobetting ökar i Sverige

STOCKHOLM, 20 mars, 2024 /PRNewswire/ — Jackpotten i det populära amerikanska Mega Millions-lotteriet har skjutit i höjden och är nu på cirka 977 miljoner $, (484,2 miljoner $ som kontantalternativ). Detta är i svenska kronor runt 10 miljarder kronor (5 miljarder kronor i kontantalternativ). Mega Millions dragning kommer att äga rum fredagen 22 mars 2024.

Mega Millions har delat ut fem jackpottvinster värda över 1 miljard $. Det nuvarande Mega Millions jackpottrekordet sattes i augusti 2023 när en jackpott på 1,6 miljarder $ delades ut till en spelare från Florida. Det är möjligt att den nuvarande jackpottsviten kommer att leda till en ny rekordvinst.

Ännu mer spännande är det faktum att även US Powerball-lotteriet erbjuder en makalös jackpott som värd cirka 687 miljoner $ (329,5 miljoner $ som kontantalternativ). Detta är ungefär 7,1 miljarder kronor och som kontantalternativ är den värd runt 3,4 miljarder kronor. Powerballs dragning äger rum lördagen den 23 mars 2024.

I Sverige kan lottofans delta i spänningen genom att betta på den kommande Mega Millions-dragningen på theLotter Sverige.

“Vårt varumärke är nu fast etablerat i Sverige”, säger John Ryott, verksamhetschef för theLotter Sweden. “Lottobetting finns även i ett flertal spelterminaler i fysiska butiker runt om i landet. Vi har bevisat att vi är en pålitlig leverantör och kunderna känner igen oss och litar på oss. Vi arbetar utifrån de strängaste riktlinjerna och helt i enlighet med lagstiftningen.”

Ryott tillägger, “Svenskar älskar att spela lottospel och de njuter verkligen av de enorma vinsterna som erbjuds just nu. Dessutom är webbplatsen användarvänlig, det är enkelt att betta och vi är pålitliga. Så ja, det är klart att de kommer tillbaka.”

theLotter, som har varit verksamt över hela världen sedan 2002, lanserade sin svenska hemsida efter att ha fått sin licens från svenska Spelinspektionen år 2020. Företaget har även spellicenser på Malta, Isle of Man och Australien. theLotter Sverige erbjuder sina kunder lottobetting på bland annat EuroMillions, US Powerball, italienska SuperEnalotto, spanska La Primitiva och US Mega Millions.

För mer information om theLotter Sverige och för att betta på de största lotterierna hemifrån besök thelotter.se.

Om theLotter Sverige

theLotter Sverige drivs av Lotto Direct Limited, registrerat företag på Malta (registreringsnummer: C77583), med huvudkontor i The Bunker, Triq Il Furnar, QRM 3506, Qormi, Malta. Lotto Direct Limited är licensierad och reglerad av Spelinspektionen (licens: 18Li12438, utgiven 20/06/2020).

För mer information, besök thelotter.se


Go to Source