ChainUp versterkt de beveiliging met het behalen van het SOC 2 Type 2 certificaat

SINGAPORE, 27 maart 2024 /PRNewswire/ —  ChainUp, een wereldwijde aanbieder van blockchaintechnologie-oplossingen, heeft  de veelgevraagde Service Organization Control 2 Type 2-certificering behaald, nadat het al eerder het SOS 2 Type 1-certificaat en ISO/IEC 27001, 27017, 27018 verkreeg. De audit voor certificering werd uitgevoerd door Deloitte Touche Tohmatsu Certified Public Accountants LLP, in overeenstemming met de criteria van het American Institute of Certified Public Accountants (AICPA).

Aan de hand van dit rapport wordt bekeken of ChainUp met haar serviceverplichtingen en systeemeisen voldoet aan de controlestandaarden op basis van de geldende criteria voor vertrouwensdiensten. Deze controles verzekeren de veiligheid van klantgegevens en -systemen, garanderen betrouwbare toegang tot rekeningen en diensten, waarborgen de nauwkeurigheid van financiële informatie en beschermen de privacy van klantgegevens. Uiteindelijk biedt het SOC 2-rapport onafhankelijke zekerheid dat ChainUp prioriteit geeft aan gegevensbeveiliging en een sterk systeem heeft om klantenactiva veilig te houden.

“Het behalen van de SOC 2 Type 2-certificering betekent een mijlpaal voor ChainUp,” zegt Sailor Zhong, Chief Executive Officer bij ChainUp. “Deze onafhankelijke validatie versterkt onze toewijding aan het bieden van een veilige en compliant omgeving voor instellingen om te navigeren door het landschap van digitale activa.”

De digitale activa-industrie maakt een snelle groei door, die gepaard gaat met een toenemende controle van de regelgeving. Het behalen van de SOC 2 Type 2-certificering positioneert ChainUp als een betrouwbare partner voor instellingen die op zoek zijn naar veilige en compliant oplossingen voor het bewaren van digitale activa. Door prioriteit te geven aan robuuste beveiligingscontroles, biedt ChainUp haar klanten de mogelijkheid om hun investeringen in digitale activa met vertrouwen te beheren. Om er voortdurend voor te zorgen dat het platform van ChainUp efficiënt werkt en een uitzonderlijke klantervaring biedt, zal het SOC-rapport jaarlijks worden herzien.

Over ChainUp

ChainUp is wereldwijd een toonaangevende leverancier van end-to-end blockchain-technologieoplossingen. Het bedrijf biedt een compleet dienstenpakket, waaronder uitwisseling van digitale activa, KYT-oplossingen, NFT-handelsplatforms, digitale portemonnees, liquiditeitsoplossingen, Web3-infrastructuur, beveiligde bewaring van digitale activa, oplossingen voor tokenisering van activa en meer. ChainUp, opgericht in 2017 en wereldwijd aanwezig, bedient meer dan 1.000 klanten in 30 landen en bereikt meer dan 60 miljoen eindgebruikers.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2372124/ChainUp_SOC_2_Type_2_certified.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2190026/ChainUp_A_Full_Colour_V_Logo.jpg 


Go to Source