Spoločnosť Hisense získala ocenenie Red Dot Award 2024 a iF Design Award 2024 za solárne diaľkové ovládanie ERF6A66

ČCHING-TAO, Čína, 23. mája 2024 /PRNewswire/ — Spoločnosť Hisense, popredná svetová značka domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky, s hrdosťou oznamuje, že solárny diaľkový ovládač ERF6A66 získal ocenenie Red Dot Award for Product Design 2024 a iF Design Award 2024 za inovatívne a ekologické riešenie solárneho nabíjania, vďaka ktorému je život v domácnosti ekologickejší, príjemnejší a bez stresu.

Continue Reading


Hisense ERF6A66 Solar Remote Control Receives Both Red Dot Award for Product Design 2024 and iF Design Award 2024

Solárny diaľkový ovládač ERF6A66, ktorý je navrhnutý tak, aby bol šetrný k životnému prostrediu, zbiera okolité svetlo prostredníctvom amorfného kremíkového solárneho panelu a premieňa ho na elektrickú energiu. Energia sa ukladá do zabudovaného lítiového kondenzátora, ktorý predlžuje životnosť batérie. V prostredí osvetlenom slnkom sa dokáže nabíjať sám bez manuálneho zásahu. Vďaka technológii snímania svetla televízora môže diaľkový ovládač využívať funkciu inteligentného podsvietenia, ktorá zlepšuje zážitok používateľa z diaľkového ovládania v tmavom prostredí.

Diaľkový ovládač Hisense ERF6A66 je kompatibilný s televízormi Hisense UX, U7 a U8 na európskych a oceánskych trhoch a má elegantný a geometrický dizajn, ktorý vyzdvihuje jeho stručný tvar a ergonomický pocit v ruke. Solárny nabíjací panel je vytvorený tak, aby dopĺňal akýkoľvek domáci životný štýl, a je strategicky umiestnený na hornom povrchu, čím sa prispôsobuje zvyklostiam používateľov a optimalizuje účinnosť solárnej plochy. Bezproblémová integrácia solárnej plochy a hlavného tela diaľkového ovládača nielen zvyšuje estetiku, ale aj chráni pred možným poškodením prachom a vodou, čím zabezpečuje odolnosť a dlhú životnosť.

Ocenenie Red Dot Award v oblasti produktového dizajnu a iF Design Award patria medzi najväčšie svetové súťaže v oblasti dizajnu a oceňujú produkty s výnimočným dizajnom, kreativitou a inováciami. Tieto ocenenia zdôrazňujú záväzok spoločnosti Hisense k trvalo udržateľnému rozvoju s vynikajúcim dizajnom a inováciami.

Cieľom spoločnosti Hisense ako oficiálneho partnera UEFA EURO 2024™ je okrem získania ocenení poskytnúť fanúšikom pohlcujúce zážitky zo sledovania zápasov prostredníctvom svojich inovatívnych televíznych produktov a domácich spotrebičov. Nedávno odštartovala kampaň značky Hisense „BEYOND GLORY” UEFA EURO 2024™, ktorá zdôrazňuje záväzok spoločnosti dodávať spoľahlivé produkty s bezkonkurenčnou kvalitou v snahe zlepšiť každodenný život.

O spoločnosti Hisense

Hisense je popredná svetová značka domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky. Jej činnosť zahŕňa multimediálne produkty (so zameraním na inteligentné televízory), domáce spotrebiče a inteligentné informačné technológie. Hisense si zachováva 2. miesto v celosvetovom rebríčku zásielok televízorov v roku 2023. Hisense sa rýchlo rozrástla a teraz pôsobí vo viac ako 160 krajinách.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2419209/Hisense_ERF6A66_Solar_Remote_Control_receives_both_the_Red_Dot_Award_for_Product_Design_2024_and_iF.jpg

Go to Source