Společnost Antaisolar vydala bílou knihu a na veletrhu SNEC 2024 získala smlouvy na více než 1 GW energie, potvrdila tak své vedoucí postavení v oboru

ŠANGHAJ, 18. června 2024 /PRNewswire/ — Společnost Antaisolar se ve dnech 13. až 15. června zúčastnila veletrhu SNEC 2024, kde představila své nejnovější inovace, jako například inteligentní sledovací systémy, pozemní systémy nebo střešní systémy. Společnost Antaisolar na této akci představila svou nejnovější bílou knihu s názvem „Bílá kniha o solárním sledovacím systému 3.0 One-stop Solution”, v níž zdůrazňuje své rozsáhlé odborné znalosti v oblasti financování projektů, designu, dodávek, výstavby a údržby i svůj závazek využívat nízkouhlíkové technologie. Tato bílá kniha vypovídá o vedoucím postavení společnosti Antaisolar v oblasti vývoje technologie zachycování slunečního záření a poskytování komplexních řešení.

Bílá kniha podrobně popisuje modernizované řešení inteligentního sledování od společnosti Antaisolar. Toto řešení disponuje inteligentními ochrannými strategiemi a zajišťuje tak stabilní provoz v extrémních povětrnostních podmínkách. Algoritmy pro backtracking minimalizují zastínění nepravidelným terénem, což výrazně zvyšuje výkon. V dokumentu se uvádí, že součásti sledovacího systému jsou navrženy modulárně a smontovány předem. Tím se snižuje počet pracovních hodin potřebných k instalaci, což během realizace projektu snižuje vysoké stavební a mzdové náklady i rizika pro životní prostředí. Dokument zmiňuje také globální integrované dodavatelské služby společnosti Antaisolar, které k minimalizaci rizik projektu využívají digitální řízení a místní zdroje a zároveň poskytují špičková a bezproblémová řešení.

Na veletrhu SNEC uzavřela společnost Antaisolar významné smlouvy pokrývající celkový výkon přes 1 GW s předními společnostmi v oboru, jako jsou Larsen & Toubro, SCG ONNEX, CINCO nebo MATGROW Renewables. Smlouva týkající se projektu o výkonu 294 MWp se společností Larsen & Toubro představuje jejich druhou spolupráci, která nastavuje nové měřítko pro spolupráci v oblasti obnovitelných zdrojů energie v Indii a demonstruje rostoucí vliv společnosti Antaisolar v regionu. S tímto projektem na sledovací jednotky bude pomáhat nové prodejní a servisní centrum společnosti Antaisolar v Indii, které stejně jako dalších 7 center po celém světě nabízí komplexní služby v daném místě včetně technické pomoci, řešení problémů a poprodejní podpory. Tyto iniciativy potvrzují vzrůstající vliv společnosti Antaisolar na tento obor a její snahu uspokojovat potřeby globálních partnerů prostřednictvím vysoce kvalitních řešení a služeb.

Společnost Antaisolar se také poprvé představila v nové pozici jako expert na digitální inteligentní řešení fotovoltaických montážních systémů, jak ukázala premiéra filmu „Síla světla” věnovaného této značce. Ukazuje novou podobu úsilí společnosti Antaisolar o inovace v oblasti technologií a výzkumu a vývoje. Společnost Antaisolar si klade za cíl poskytovat efektivnější a spolehlivější řešení pro montáž a sledování solárních panelů a přispět tak k dalšímu pokroku v oblasti obnovitelných zdrojů energie.

O společnosti Antaisolar:

Společnost Antaisolar byla založena v roce 2006 a sídlí v čínském městě Sia-men. Specializuje se na digitální a inteligentní řešení fotovoltaických montážních systémů. Společnost Antaisolar má téměř 800 zaměstnanců, včetně více než 120 technických specialistů, a na konci roku 2023 dosáhla kumulativního objemu dodávek fotovoltaických montážních systémů ve výši 33,2 GW.  Více informací na www.antaisolar.com nebo [email protected] 

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2440211/Antaisolar_Releases_White_Paper_SNEC_2024.jpg


Go to Source