Hisense: Od sponzoringu k technologické dominanci ve světě fotbalu

Čching-tao, Čína, 21. června 2024 /PRNewswire/ — Hisense, globální značka domácích spotřebičů a spotřební elektroniky, oznamuje třetí po sobě jdoucí pokračování partnerství s Mistrovstvím Evropy ve fotbale 2024 a letos v létě debutuje jako oficiální poskytovatel VAR obrazovek pro tuto sportovní událost.

Zavedení technologie videorozhodčího (VAR) je jednou z nejvýznamnějších změn ve fotbale za posledních 50 let. Tato inovace zlepšila spravedlivost a přesnost hry. Poprvé v historii šampionátů UEFA byly komerční zájmy v oblasti profesionálního soudcování hry otevřeny sponzorům. Rozhodnutí UEFA udělit takto exkluzivní práva třetí straně představuje vysoké ocenění zobrazovací technologie Hisense ze strany jedné z předních světových sportovních organizací.

Pro splnění standardu VAR je nezbytné mít zobrazovací zařízení s vysokou úrovní přesnosti, protože vysokorychlostní charakter sportu vyžaduje bezkonkurenčně detailní zobrazení. Společnost Hisense, která nabízí špičkové technologie pro řešení problémů se sledováním obrazu, nezávisle vyvinula čip pro zajištění kvality obrazu s umělou inteligencí, který dokáže identifikovat a zpracovávat obraz v reálném čase na úrovni pixelů a zaručuje, že nedojde ke ztrátě klíčových detailů.

Během turnajů si fanoušci také všimli sloganu „NEVER SETTLE FOR NO. 2 GLOBALLY” na LED tabuli na straně hřiště. Podle údajů přední výzkumné společnosti Omdia, činil v prvním čtvrtletí roku 2024 podíl 100” televizorů Hisense na celosvětovém objemu dodávek 56,4 %, což je celosvětově první místo.

Od předchozího ročníku šampionátu UEFA EURO společnost Hisense přešla z role sponzorské značky k poskytování bezkonkurenční technické podpory. To, že byla společnost Hisense vybrána za jednoho z hlavních sponzorů turnaje, je důkazem její vynikající „uživatelsky orientované technologie” a závazku k poskytování té nejvyšší kvality. Kromě toho se tím zvýšilo povědomí o značce na globálních trzích, takže se svět mohl přesvědčit o síle společnosti Hisense.

O společnosti Hisense 

Hisense je přední světová značka domácích spotřebičů a spotřební elektroniky a oficiální partner UEFA EURO 2024™. Podle společnosti Omdia se Hisense v roce 2023 i v prvním čtvrtletí roku 2024 umístila na 2. místě žebříčku celkového celosvětového prodeje televizorů a na 1. místě v kategorii 100″ televizorů. Společnost prošla rychlou expanzí a nyní působí ve více než 160 zemích, přičemž se specializuje na multimediální produkty, domácí spotřebiče a inteligentní informační technologie.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2443553/Hisense_announced_Official_VAR_Screen_Provider_UEFA_EURO_2024.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2443554/Hisense_s_NEVER_SETTLE_FOR_NO_2_GLOBALLY_slogan_LED_board.jpg


Go to Source