Pylontech představuje na veletrhu Intersolar Europe 2024 novou generaci řešení pro skladování energie v domácnostech

MNICHOV, 24. června 2024 /PRNewswire/ — Společnost Pylontech, přední světový dodavatel systémů pro skladování energie (Energy Storage Systems, ESS) s více než desetiletou úspěšnou tradicí na trhu skladování energie, představila na veletrhu Intersolar Europe 2024 novou generaci řešení pro skladování energie v domácnostech pod názvem Force H3X.

Systém Force H3X, který je těsně integrován s baterií, systémem pro řízení baterie (BMS), měničem a systémem hospodaření s energií (EMS) do jednotné soustavy, charakterizuje vysoká bezpečnost, univerzální vlastnosti dle potřeb, vynikající výkon a inteligentní řízení.

  • Střídavě připojené (AC-coupled) a hybridní řešení
  • Jednofázový výkon 3,6 kW-8 kW, třífázový výkon 8 kW-15 kW
  • Modulární konstrukce pro snadné rozšíření kapacity od 10 kWh do 210 kWh
  • Inteligentní dynamické řízení pro vyšší bezpečnost a výkon
  • Inteligentní management pro energetické služby
  • Bezkabelový konektor pro snadnou instalaci

Společnost Pylontech se zaměřuje na oblast skladování energie již více než 10 let, mimo jiné díky vlastním technologiím v oblasti článků, správy baterií, modulů a systémové integrace. Po celém světě již dodala více než milion systémů. Díky rozsáhlým zkušenostem s technologiemi a trhem má společnost Pylontech hluboký vhled do problematiky uspokojování různorodých potřeb koncových uživatelů, instalátorů a distributorů.

„Systém Force H3X je navržen tak, aby vyhověl různorodým potřebám zákazníků. Přesahuje rámec pouhého akumulátoru nebo jednoduché kombinace měniče a akumulátoru. Naopak – představuje naši komplexní odpověď na požadavky trhu,” řekl Geoffrey Song, viceprezident společnosti Pylontech. „Cílem společnosti Pylontech je vytvářet hodnoty pro zákazníky prostřednictvím spolehlivých, účinných a inteligentních řešení pro skladování energie. I nadále pokračujeme ve zkoumání vývoje a využití technologií skladování energie a těšíme se na spolupráci s dalšími partnery, díky níž dokážeme zákazníkům přinášet větší hodnotu a zároveň přispívat k pokroku v oboru a udržitelnému rozvoji společnosti.”

O společnosti Pylontech

Společnost Pylontech (kód pro obchodování na burze: 688063) je předním dodavatelem systémů pro skladování energie. Společnost, která vznikla v roce 2009, se oblasti skladování energie věnuje již více než 10 let. Vertikálně integruje průmyslový řetězec a ovládá klíčové technologie v oblastech, jako jsou bateriové články, moduly, systémy řízení baterií a systémová integrace. Produkty a řešení pro skladování energie, které společnost Pylontech vyvíjí a vyrábí, jsou určeny pro širokou škálu scénářů použití, včetně domácností, komerčních a průmyslových (C&I) aplikací, produkce energie z nových zdrojů, datových center a základnových stanic komunikačních sítí.

Po více než deseti letech vývoje instalovala společnost Pylontech přes milion soustav systémů pro skladování energie, které fungují ve více než 80 zemích a regionech světa.

Video – https://mma.prnewswire.com/media/2445016/video.mp4 


Go to Source