Hisense zlepšuje vzrušenie z UEFA EURO 2024™ s pohlcujúcimi zónami pre fanúšikov

ČCHING-TAO, Čína, 24. júna 2024 /PRNewswire/ — Hisense, globálna značka domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky, predstavuje svoje tretie po sebe idúce partnerstvo so šampionátom UEFA European Championship™ a zároveň hostí sériu offline aktivít zameraných na zapojenie fanúšikov, prezentujúc svoju zobrazovaciu technológiu so zvýšenými zážitkami zo sledovania pre fanúšikov na celom svete.

Continue Reading


Hisense Fan Zone

Keďže sa vzrušenie z UEFA EURO 2024™ zintenzívňuje, futbaloví nadšenci na celom svete sa ponárajú do nadšenia z turnaja. Spoločnosť Hisense je v popredí vytvárania tohto nadšenia, keď oficiálne spustila množstvo aktivít na mieste pre fanúšikov. Patrí medzi nich prehliadka „BEYOND GLORY”, zóna pre fanúšikov, kampaň pre nástenné maľby „BEYOND GLORY” a komerčné výstavné priestory, ktoré vytvárajú živú a pútavú atmosféru v hostiteľských mestách turnaja.

Zriadením zóny pre fanúšikov Hisense v Berlíne a Mníchove spoločnosť Hisense vytvorila zážitok založený na scenári pre domáce spotrebiče Hisense. Tieto zóny obsahujú displeje produktov a interaktívne hry vrátane Laboratória na trénovanie Hisense, Obrany pri bránkovej tyči, Tanečných krokov Samba a Stolného futbalu. Tieto aktivity fanúšikov ďalej stelesňujú odhodlanie spoločnosti Hisense „Nikdy sa neuspokojiť s 2. miestom na svete”.

Návštevníci môžu tiež v zónach pre fanúšikov zažiť televízor Hisense ULED TV U7N, oficiálny televízor turnaja UEFA EURO 2024™. Aby ste si vychutnali skutočne ohromujúci športový zážitok, Mini LED prináša eleganciu skutočnej tmy a hviezdneho jasu s rozsiahlym spektrom, ktoré každý odtieň zintenzívňuje. Režim automatickej nízkej latencie a variabilná frekvencia obnovovania 144 Hz držia krok aj pri tej najintenzívnejšej akcii.

Aktivity fanúšikov spoločnosti Hisense zlepšujú nielen zážitok zo sledovania turnaja EURO 2024™, ale tiež poukazujú na najmodernejšiu technológiu spoločnosti a záväzok poskytovať špičkové zobrazovacie riešenia. Podľa spoločnosti Omdia sa spoločnosť Hisense umiestnila v roku 2023 aj v 1. štvrťroku 2024 na 2. mieste v celosvetovom meradle v oblasti dodávok televízorov a na 1. mieste v segmente 100-palcových televízorov. Na európskom trhu, ktorý je baštou majstrovstiev Európy UEFA™, sa dodávky televízorov Hisense v prvom štvrťroku tohto roka zvýšili o 35,9 %, čím prekonali odvetvie.

O spoločnosti Hisense

Hisense je poprednou svetovou značkou domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky a oficiálnym partnerom UEFA EURO 2024™. Podľa spoločnosti Omdia sa spoločnosť Hisense umiestnila v roku 2023 aj v 1. štvrťroku 2024 na 2. mieste v celosvetovom meradle v oblasti dodávok televízorov a na 1. mieste v segmente 100-palcových televízorov. Spoločnosť sa rýchlo rozšírila a pôsobí vo viac ako 160 krajinách a špecializuje sa na multimediálny tovar, domáce spotrebiče a inteligentné IT informácie.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2445687/Hisense_Fan_Zone.jpg

Go to Source