Společnost LumenHaus uvádí na trh inovativní udržitelnou platformu a komplexní řešení inteligentní energetiky pro domácnosti

MNICHOV, 3. července 2024 /PRNewswire/ — Společnost LumenHaus, inovativní platforma, která podporuje transformaci energetiky prostřednictvím decentralizovaného, komunitního a udržitelného zásobování energií, zahájila průkopnickou iniciativu v oblasti udržitelnosti a na veletrhu CinemaxX v Mnichově představila své řešení All-in-One pro inteligentní domácnosti.

Continue Reading

image
image

Akce přilákala odborníky z oboru i média, mezi nimi i Eckharta Gourase, výkonného ředitele časopisu PV Magazine, Andrease Hauera, viceprezidenta Německé asociace systémů pro skladování energie, Nilse Kleefelda, vlivného činitele v oblasti obnovitelných zdrojů energie a elektromobility, nebo Romana Eckschlagera, zakladatele a činitele společnosti Directoa Holding GmbH.

Cílem společnosti LumenHaus je zajistit udržitelnou budoucnost prostřednictvím její platformy, která přináší výhody partnerům i zákazníkům. Její nejnovější inovativní design využívá k technologickému pokroku umělou inteligenci. Instalátorům nabízí LumenHaus obchodní model generující příjmy, domácnostem zase poskytuje komplexní energetické řešení s využitím umělé inteligence.

Vytvořte si vlastní systém: Osvěžující zážitek z chytré domácnosti

Společnost LumenHaus je hrdá, že díky programu „Vytvořte si svůj systém” může rodinám zprostředkovat zcela nový zážitek z chytré energie. Systém vyvinutý týmem zkušených algoritmických inženýrů, datových inženýrů a specialistů na síťové služby vytváří knihovnu inteligentních algoritmů, které uživatelům nabízejí profesionalitu a efektivitu a provedou vás po cestě od návrhu a nákupu programu až po jeho instalaci. 

Energetický systém LumenHaus Smart Home: Přizpůsobí se energetickým potřebám domácnosti

Systém LumenHaus obsahuje vysoce účinné moduly v černé barvě, systém skladování energie All-in-One a nabíječku pro elektromobily. Toto komplexní řešení nabízí plně integrované hardwarové a softwarové funkce, které umožňují přizpůsobení systémových služeb koncovým uživatelům pomocí rychlého datového učení a průběžného vylepšování výkonu produktů. Díky tomu zůstávají energetické systémy pro domácnosti ve špičkovém stavu a poskytují bezpečnější, spolehlivější a kvalitnější inteligentní energii.

Systém využívá i lokalizační a mapové podklady – například polohu domu, velikost střechy, úhel osvětlení, nezpracované solární datové sady a další údaje – k přesnému výpočtu konkrétních energetických potřeb domácnosti. Tento přístup maximalizuje ekonomickou efektivitu domácích energetických systémů a zároveň podporuje cíle udržitelného rozvoje.

Všechny produkty LumenHaus lze navíc inteligentně spravovat prostřednictvím aplikace LumenHaus APP, což je cloudový systém správy energie v domácnosti, který zahrnuje i služby virtuální elektrárny (VPP). Majitelé domů tak mohou využívat spolehlivou energii a zároveň vylepšovat hodnotu sítě.

„Cílem společnosti LumenHaus je vytvářet hodnotu prostřednictvím inteligentních digitálních technologických vylepšení a energetických služeb pro domácnosti. Věříme, že systém pro ukládání energie LumenHaus All-in-One a APP pro správu energie usnadní dalším rodinám přechod k nízkouhlíkovému životnímu stylu a společné budování zelené budoucnosti,” říká Martin Beyer, ředitel pro partnerství a rozvoj podnikání společnosti LumenHaus GmbH.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2452519/image.jpg


Go to Source