Addverb oznamuje partnerstvo s PekaKroef v Holandsku

ZOETERMEER, Holandsko, 10. júla 2024 /PRNewswire/ — Addverb, celosvetovo uznávaný líder v oblasti robotiky a automatizácie skladov, hrdo oznamuje svoje partnerstvo s PekaKroef v Odiliapeel v Holandsku. Toto partnerstvo predstavuje významný krok v automatizácii logistických operácií spoločnosti PekaKroef zavedením plne automatizovaného paletového skladu pre skladovanie a vychystávanie objednávok tovaru systémom Goods-to-Person.

Peka Kroef je rodinná firma, ktorá sa špecializuje na čerstvé chladené zemiakové výrobky. Od roku 1970 neustále posúvame hranice našich produktov a výrobných metód, aby sme našim zákazníkom poskytli ešte lepšie služby, čo znamená ešte čerstvejšie, ešte jednoduchšie a ešte chutnejšie produkty. 

Špičková automatizačná technológia Addverb je nastavená na transformáciu logistických operácií PekaKroef. Cieľom tejto inovácie, ktorá sa môže pochváliť skladovacou hustotou 3,1 paliet/m2, je štvornásobne zvýšiť efektivitu vychystávania objednávok. To výrazne zefektívni procesy plnenia objednávok paliet a zvýši celkovú produktivitu, čo umožní spoločnosti PekaKroef splniť záväzky týkajúce sa dodávok pre svojich B2B zákazníkov.

Riešenie zahŕňa flexibilné riešenia, ako sú 4-cestné paletové vozíky na pohyb paliet, koľajnicové vozidlá pre efektívnu, vysokorýchlostnú prepravu paliet; a pracovné stanice s osobným odberom tovaru na optimalizáciu procesu vychystávania, zvýšenie presnosti a rýchlosti. Bezproblémové prepojenie medzi výrobným závodom a automatizovaným systémom skladovania a vyberania zabezpečí hladké a efektívne operácie.

Generálny riaditeľ spoločnosti PekaKroef Edwin Holleman zdôraznil partnerstvo a uviedol: „Toto riešenie spôsobí revolúciu v našej úložnej kapacite maximalizáciou priestorovej efektívnosti, čo nám umožní rozšíriť sortiment našich produktov a bezproblémovo začleniť nové obchodné segmenty. Okrem priestoru bude systém energeticky efektívny, čo stelesňuje náš záväzok k udržateľnosti. Tieto inovácie majú zmeniť náš logistický tok a zvýšia výkonnosť celej našej prevádzky.

Pieter Feenstra, generálny riaditeľ spoločnosti Addverb pre región EMEA, povedal: „Sme nadšení, že môžeme spolupracovať s PekaKroefom na tomto transformačnom projekte. Naše pokročilé automatizačné technológie im poskytnú nástroje, ktoré potrebujú, aby pokračovali v ich dedičstve kvality a spoľahlivosti a zároveň prijali budúcnosť logistiky.” 

Ďalšie informácie nájdete na stránke www.addverb.com

Spoločnosť Addverb, založená v roku 2016, ponúka fixné a flexibilné automatizačné riešenia s podporou umelej inteligencie, ktoré klientom umožňujú realizovať nové úrovne efektívnosti, spoľahlivosti a výnosov. Naše riešenia a softvér poháňané umelou inteligenciou sú navrhnuté špeciálne tak, aby slúžili globálnemu elektronickému obchodu, distribúcii v rámci skladov a výrobe. Addverb má viacero kancelárií a klientskych miest v Európe, pričom ústredie sa nachádza v Holandsku a pobočky v celej Európe. 

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2455596/Gerard_Kroef.jpg

Logo : https://mma.prnewswire.com/media/2399931/Addverb_Logo.jpg


Go to Source