Pokročilá technológia spoločnosti Guide Sensmart – preferovaná voľba na zaistenie bezpečnosti športovísk

NUREMBERG, Nemecko, 11. júla 2024 /PRNewswire/ — S blížiacim sa termínom najočakávanejšieho olympijského športového podujatia je zaistenie bezpečnosti a kontroly zariadení na mieste konania čoraz dôležitejšie pri každodennej prevádzke, aby bolo možné prijať športovcov a divákov z celého sveta. Spoločnosť Guide sensmart, ktorá sa už desaťročia venuje termovíznemu priemyslu, má skúsenosti s poskytovaním monitorovacích systémov a termografických nástrojov pre športoviská, továrne, elektrárne a iné budovy.

Continue Reading

Guide sensmart unveils the EasIR Series with IR-Perfclear technology, 4X image quality enhancement
Guide sensmart unveils the EasIR Series with IR-Perfclear technology, 4X image quality enhancement

Security Essen 2024, Booth 5E31, Hall 5
Security Essen 2024, Booth 5E31, Hall 5

Ručné termokamery sú ľahké, prenosné a ľahko ovládateľné, takže umožňujú zamestnancom bez námahy zisťovať teplotu kdekoľvek a kedykoľvek. Novo uvedený rad EasIR od spoločnosti Guide sensmart je v porovnaní s predchádzajúcim dobre prijatým radom PC výrazne hardvérovo aj softvérovo vylepšený. Využíva vylepšený infračervený detektor 256×192 a prvýkrát využíva technológiu IR-Perfclear v reálnom čase.

Technológia superrozlíšenia IR vyvinutá spoločnosťou Guide sensmart prekonáva obmedzenia veľkosti infračervených detektorov a dosahuje 4-násobné zvýšenie kvality obrazu. Infračervené snímky teraz zobrazujú ostrejšie detaily so zníženým šumom, vďaka čomu sú jasne viditeľné aj jednotlivé pramene vlasov. Okrem toho je séria EasIR vybavená 2-megapixelovou kamerou s viditeľným svetlom, funkciami streamovania videa, nahrávania zvuku a videa, aktualizáciami OTA a ďalšími funkciami, čo z nej robí základný kontrolný nástroj pre jednoduchú manipuláciu, efektivitu a multifunkčnosť.

Tieto výhody umožňujú široké využitie série EasIR v rôznych scenároch vrátane prediktívnej údržby zariadení, detekcie teplotných abnormalít v komponentoch strojov a kontroly mechanických a elektrických zariadení na športoviskách a v budovách. Vďaka sérii EasIR môžu používatelia rýchlo zistiť, lokalizovať a riešiť poruchy zariadenia, čím sa zabezpečí bezpečnosť a neprerušovaná prevádzka športových podujatí alebo aktivít.

Séria EasIR bude vystavená aj na veľtrhu Security Essen 2024 v Nemecku od 17. do 20. septembra v stánku 5E31 (hala 5). Sme nadšení, že vás môžeme privítať a vyskúšať si naše najnovšie inovácie na vlastnej koži.

O spoločnosti Guide sensmart
Spoločnosť Guide sensmart vyrába systematické infračervené termálne zobrazovacie produkty so sieťou marketingových služieb, ktorá pokrýva 70 krajín a regiónov po celom svete. Viac informácií nájdete na stránke https://www.guideir.com/ 

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2458903/1__Guide_sensmart_unveils_the_EasIR_Series_with_IR_Perfclear_technology__4X_image_quality_enhancemen.jpg
Foto: _new_9https://mema.2Eprssen. 2024__Booth_5E31__Hall_5.jpg  


Go to Source