Bybit rozširuje ponuky spotových párov v EUR v podobe úžasnej výhry 25 000 USDT

DUBAJ, Spojené arabské emiráty, 18. júla 2024 /PRNewswire/ — Bybit, druhá najväčšia kryptomenová burza na svete podľa objemu obchodovania, s nadšením oznamuje spustenie 12 nových spotových párov EUR, čím ďalej upevňuje svoj záväzok poskytovať používateľom rozmanité a komplexné obchodné skúsenosti. Na oslavu tejto expanzie organizuje Bybit vzrušujúcu kampaň so štedrou výhrou 25 000 USDT.

Medzi novo uvedené spotové páry v EUR patria: PEPE/EUR, WIF/EUR, SHIB/EUR, NEAR/EUR, LINK/EUR, FTM/EUR, STETH/EUR, TON/EUR, ENA/EUR, WLD/EUR, ONDO/EUR a AVAX/EUR. Táto expanzia ponúka obchodníkom zvýšenú flexibilitu a príležitosti zarobiť na rastúcom európskom trhu s kryptomenami.

Pri príležitosti tohto vzrušujúceho vývoja uvádza spoločnosť Bybit dve úžasné podujatia:

Akcia 1: Obchodujte a vyhrajte

Používatelia, ktorí počas kampane obchodujú s niektorým z nových spotových párov v EUR a splnia určené limity objemu obchodov, budú oprávnení uchádzať sa o cenový fond 25 000 USDT. Odmeny sa budú rozdeľovať podľa zásady „kto prv príde, ten prv melie”.

Akcia 2: Zadajte vklad a získajte Airdrop (iba noví používatelia)

Noví používatelia, ktorí zadajú svoj prvý vklad vo výške aspoň 100 USDT počas kampane, získajú airdrop 5 USDT. Táto ponuka je obmedzená pre prvých 1000 vkladateľov.

„Sme nadšení, že môžeme na našej platforme predstaviť tieto nové spotové páry v EUR,” uviedla Joan Han, Sales & Marketing Director v Bybit. „Rozšírením ponuky sa snažíme poskytnúť našim používateľom v Európe ešte viac obchodných príležitostí a zlepšiť ich celkovú obchodnú skúsenosť.”

Spoločnosť Bybit je odhodlaná poskytovať služby svojej rastúcej európskej používateľskej základni. Nedávne spustenie Bybit.nl, našej plne regulovanej holandskej platformy, podčiarkuje naše odhodlanie dodržiavať pravidlá a poskytovať používateľom v Holandsku služby prispôsobené na mieru.

„Neustále sa snažíme zlepšovať svoje služby a vyhovieť špecifickým potrebám našich európskych používateľov,” dodala Joan. „Rozšírenie spotových párov v EUR je dôkazom nášho odhodlania ponúkať rôznorodú a dostupnú obchodnú platformu.”

Ďalšie podrobnosti a oficiálne pravidlá nájdete na: https://announcements.bybit.com/article/new-eur-spot-pairs-celebration-25-000-usdt-prize-pool–bltb354d99c663a9f28/

#Bybit / #TheCryptoArk

O spoločnosti Bybit

Bybit je druhou najväčšou burzou kryptomien na svete z hľadiska objemu obchodovania a obsluhuje viac ako 33 miliónov používateľov. Spoločnosť Bybit bola založená v roku 2018 a poskytuje profesionálnu platformu, na ktorej kryptoinvestori a obchodníci nájdu ultrarýchly párovací motor, zákaznícky servis 24/7 a viacjazyčnú komunitnú podporu. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formule 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o Bybite nájdete na Bybit Press.

V prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: [email protected] Pre viac informácií navštívte: https://www.bybit.com  Pre aktuálne informácie sledujte: komunity a sociálne médiá spoločnosti Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X | Youtube

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2463401/Bybit_Expands_EUR_Spot_Pair_Offerings_Exciting_25_000_USDT.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg 


Go to Source