Gimbal pre smartfón Hohem iSteady V3 AI Tracking: Váš osobný videograf s využitím umelej inteligencie

NEW YORK, 18. júla 2024 /PRNewswire/ — Hohem, popredná značka stabilizátorov, nazývaných aj gimbaly, dnes predstavuje gimbal pre smartfón Hohem iSteady V3 AI Tracking.

Gimbal pre smartfón Hohem iSteady V3 AI Tracking premení váš telefón na prenosný nástroj na tvorbu obsahu. Obsahuje pokročilú technológiu AI, vstavanú predlžovaciu tyč, statív, 3-osovú stabilizáciu gimbalu . Zabezpečuje jednoduché, plynulé a profesionálne snímanie na cestách.

Pokročilá technológia AI pre všetky smartfóny

Hohem iSteady V3, vybavený špičkovou technológiou sledovania AI, ktorá vás automaticky sleduje pomocou natívnej aplikácie fotoaparátu na zariadeniach iPhone aj Android. Prekračuje hranice systému a aplikácií a umožňuje bezproblémové sledovanie pohybu počas konferencií, živých prenosov a natáčania videa. Pomocou prednej alebo zadnej kamery iPhonu gimbal udržiava zaostrenie a zachováva objekt v zábere, čo používateľom umožňuje voľne sa pohybovať toho, aby sa stratili z dohľadu. Odnímateľný AI tracker podporuje inštaláciu spredu aj zozadu, čo poskytuje väčšiu všestrannosť. Umožňuje tiež ovládanie gestami, takže technológiu AI môžete ovládať končekmi prstov na diaľku.

Odnímateľná diaľková súprava a profesionálna stabilizácia

Keď spárujete Hohem iSteady V3 s odnímateľnou súpravou diaľkového ovládača, môžete telefón ovládať na diaľku a filmovať rôznymi spôsobmi, čo je ideálne na zachytenie jedinečných uhlov a skupinových záberov. Zažite plynulé a stabilné zábery s pokročilým 3-osovým stabilizačným systémom, ktorý zaisťuje stabilitu v akomkoľvek scenári, či už ide o cestovanie alebo turistiku. Vylepšite si zážitok z natáčania pomocou súpravy profesionálnej stabilizácie a diaľkového ovládača Hohem iSteady V3.

Prenosný a skladací všestranný gimbal pre smartfóny

iSteady V3 je prenosný a skladací gimbal určený pre tvorcov obsahu aj každého, kto rád zaznamenáva svoj každodenný život. iSteady V3 má vstavanú predlžovaciu tyč s dĺžkou až 205 mm pre zábery z nízkeho uhla, integrované statívy pre lepšie selfie snímky a kreatívne natáčanie vlogov, a k tomu vstavanú power banku z ktorej sa batéria telefónov do 300 g nabijú na 13 hodín.

Editovanie s podporou AI v aplikácii Hohem Joy

iSteady V3 posúva videonahrávku pomocou smartfónu na vyššiu úroveň, vďaka čomu sú vytváranie a úprava dynamického obsahu jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Keď dokončíte natáčanie, zvládnete úpravu hravo pomocou kompletnej mobilnej AI v aplikácii Hohem Joy. Ešte nikdy to nebolo také jednoduché!

Či už vlogujete, vysielate naživo alebo natáčate krátky film, iSteady V3 je váš osobný AI videograf.

Dostupnosť

Gimbaly pre smartfón Hohem iSteady V3 AI Tracking je už možné kúpiť v oficiálnom obchode, oficiálnom obchode Amazon a prostredníctvom autorizovaných predajcov. Ak máte záujem o viac informácií o produkte a chcete ho vidieť v akcii, navštívte webovú stránku Hohem.

O spoločnosti Hohem:

Hohem je popredná spoločnosť, ktorá sa špecializuje na technológiu gimbalov. Prináša inovatívne riešenia pre stabilizáciu fotoaparátov a smartfónov. Spoločnosť Hohem sa snaží zabezpečiť, aby bolo fotografovanie a nahrávanie videí prístupnejšie a inteligentnejšie pre každého, aby zachytil svoje príbehy s presnosťou a ľahkosťou.

Viac informácií nájdete na našej 

webovej stránke: https://www.hohem.com

Obchod Hohem: https://store.hohem.com/

Instagram: https://www.instagram.com/hohem_global

TikTok : https://www.tiktok.com/@hohem_global

Prihláste sa na odber nášho kanála YouTube: https://www.youtube.com/@HohemTechOfficial 

Video: https://www.youtube.com/watch?v=Ny2-BZOioX8

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2460783/4810671/Logo.jpg


Go to Source