CGTN AMERICA a CCTV UN: Globálne príležitosti pri prehlbovaní čínskej reformy v novej ére

CGTN America a CCTV OSN uvádzajú dokument „Globálne príležitosti pri prehlbovaní čínskej reformy v novej ére”

WASHINGTON, 20. júla 2024 /PRNewswire/ – Jednu zo svojich najdôležitejších politických udalostí – tretie plenárne zasadnutie – uzavrela Čína prísľubom prehlbovať reformy a dosiahnuť pokrok v čínskej modernizácii.

Na tohtoročnom podujatí odznelo niekoľko ďalších významných vyhlásení – modernizovať čínsky systém vlády, zabezpečiť kvalitatívny skok v produktivite na základe najnovšej vedeckej a technologickej revolúcie a položiť základy modernej spoločnosti do polovice tohto storočia.

Správa vydaná na záver štvordňového zasadnutia tiež vyzýva na rozvoj vidieka a miest, ako aj spravodlivé rozdelenie príjmov.

Aké dopady bude mať táto politika pre čínskych občanov? A aké má globálne dôsledky?

S cieľom zodpovedať nielen tieto otázky organizuje China Media Group 22. júla v New Yorku podujatie zamerané na príležitosti, ktoré prináša prehĺbenie čínskej reformy. Analytici a odborníci z think-thankov, popredných firiem a renomovaní predstavitelia akademickej obce sa budú venovať tretiemu plenárnemu zasadnutiu a jeho kľúčovým záverom. Budú diskutovať o tom, ako čínska modernizácia a ďalšie reformy prinášajú svetu nové príležitosti.

Panel odborníkov, vrátane bývalého hlavného ekonóma JPMorgan Chase Anthonyho Chana; profesora Univerzity Roberta Morrisa Anthonyho Morettiho a bývalého šéfa washingtonského úradu pre výkonné spravodajstvo Williama Jonesa budú následne analyzovať hlavné témy tretieho plenárneho zasadnutia a jeho dopad na Čínu a svet.

(Tento materiál distribuuje MediaLinks TV, LLC v mene CCTV. Ďalšie informácie sú k dispozícii na ministerstve spravodlivosti, Washington, D.C.)

Kontakt: [email protected]


Go to Source