Hisense zapaľuje športovú vášeň sledovaním veľkoplošnej obrazovky z Paríža

ČCHING-TAO, Čína, 26. júla 2024 /PRNewswire/ — V čase, keď sa začína najväčšia športová udalosť na svete, spoločnosť Hisense, svetový líder v oblasti spotrebnej elektroniky a spotrebičov, zapaľuje športové vášne priamo z Paríža prostredníctvom kampane „Big Game, Big Screen”.

Vrcholom prebiehajúcej globálnej propagačnej kampane spoločnosti Hisense je úchvatný 100-palcový televízor ULED U7, ktorý premení každú obývaciu izbu na dokonalú divácku arénu a vďaka 100-palcovej zobrazovacej technológii ULED TV prinesie do domácnosti na veľkej obrazovke všetko vzrušenie z elitných športových výkonov.

Spoločnosť Hisense sa v roku 2023 aj v 1. štvrťroku 2024 umiestnila na celosvetovej prvej priečke v oblasti 100-palcových televízorov a je na najlepšej ceste získať si oddaných športových fanúšikov v ére 100-palcových televízorov s najväčšou veľkosťou LED televízorov v odvetví.

V auguste tohto roka si vychutnajte všetky najlepšie svetové atletické a športové podujatia so 100-palcovými pohlcujúcimi diváckymi zážitkami v širokej škále produktových radov televízorov Hisense, ktoré ponúkajú najnovšie obrazové a zvukové technológie. 

Pódiovým víťazom v sérii produktov Hisense je televízor U7 Mini-LED ULED s natívnou obnovovacou frekvenciou 120 Hz a športovým režimom AI, ktorý odstraňuje „šumy” pomocou dynamického algoritmu prispôsobeného pohybujúcim sa objektom a vytvára živé, krištáľovo čisté sledovanie športových akcií.

Najmodernejšie technológie spoločnosti Hisense na riadenie podsvietenia LED a správu farieb zabezpečujú najjasnejší a najostrejší obraz, zatiaľ čo technológia Hisense Hi-View Engine zvyšuje a zlepšuje celkovú kvalitu obrazu vďaka autentickým farbám, brilantnému kontrastu, čistému pohybu a výrazným detailom.

Televízor U7 ULED je navrhnutý tak, aby vám poskytol jedinečný pohlcujúci zážitok, vďaka čomu sa vaše sledovanie športových prenosov dostane na úroveň zlatých medailí. Vďaka spoločnosti Hisense a 100-palcovému zobrazeniu už nikdy nebudú veľké športové zážitky také ako predtým.

O spoločnosti Hisense

Hisense je popredná svetová značka domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky a oficiálny partner UEFA EURO 2024™. Podľa spoločnosti Omdia sa spoločnosť Hisense umiestnila v roku 2023 aj v 1. štvrťroku 2024 na 2. mieste v celosvetovom meradle v oblasti dodávok televízorov a na 1. mieste v segmente 100-palcových televízorov. Spoločnosť sa rýchlo rozšírila a pôsobí vo viac ako 160 krajinách a špecializuje sa na multimediálny tovar, domáce spotrebiče a inteligentné IT informácie.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2469797/photo.jpg


Go to Source