Benchmark oslavuje rozšírenie zariadenia svetovej triedy v Brašove v Rumunsku

Rozšírenie prevádzky Benchmark v Brašove viac ako zdvojnásobí výrobnú kapacitu a pridá 500 pracovných miest v regióne

TEMPE, Arizona, 26. júla 2024 /PRNewswire/ — Benchmark Electronics, Inc. (NYSE: BHE), globálny poskytovateľ inžinierskych, dizajnérskych a výrobných služieb, dnes oslávil otvorenie svojej výrazne rozšírenej prítomnosti v Brašove v Rumunsku, čím pokračuje v investíciách spoločnosti v regióne. Toto rozšírenie je určené na podporu zákazníckeho dopytu po prístupe k špičkovým technologickým výrobným riešeniam, lokalizovaným a globálnym dodávateľským reťazcom a tímu zameraného na zákazníka, ktorý sa zaviazal optimalizovať dodávky, kvalitu, náklady a výrobné a inžinierske služby. Medzi kľúčové sektory trhu, ktorým sa poskytujú služby, patria komplexné priemyselné, medicínske a polovodičové investičné zariadenia. Spoločnosť oslávila otvorenie vo štvrtok 25. júla spolu s kľúčovými partnermi a množstvom dodávateľov, miestnych vysokých predstaviteľov a členov komunity.

„Závod Benchmark Brašov spolu so závodom Benchmark Almelo tvoria základ našich európskych prevádzok a sme nadšení, že môžeme rozšíriť našu výrobnú stopu, zvýšiť kapacitu, aby sme mohli poskytovať lepšie služby našim súčasným zákazníkom, a podporiť vysoký záujem nových zákazníkov, ktorí sa snažia o regionalizáciu ich výroby v Európe,” povedal Jeff Benck, prezident a generálny riaditeľ spoločnosti Benchmark. „Nová plocha ponúkne našim výrobným a inžinierskym tímom dostatočný priestor na rozšírenie našich operácií vo východnej Európe a zároveň prinesie viac dobre platených pracovných miest pre komunitu v Brašove.”

Rozšírenie prevádzky v Brašove je súčasťou širšej stratégie spoločnosti Benchmark na zvýšenie výrobnej kapacity na celom svete využitím jej súčasných zariadení a vedúceho postavenia, keďže stále viac zákazníkov sa snaží diverzifikovať svoju výrobnú stratégiu a vyrábať produkty bližšie k trhu s koncovou spotrebou. Nový priestor poskytuje nielen nové výrobné priestory, ale zlepšuje aj systémovú integráciu a pracovný tok v hale.

„Je mi cťou privítať našich partnerov, dodávateľov a miestnu komunitu na odhalení nášho rozšíreného závodu v Brašove,” povedal Herman Bartelink, viceprezident pre európske prevádzky spoločnosti Benchmark. „Tešíme sa na to, že pridáme nové možnosti a prinesieme do regiónu viac podnikania a pracovných miest. Toto rozšírenie trvalo dlho a som veľmi hrdý na prácu nášho európskeho tímu pri dosiahnutí tohto míľnika.”

Okrem rozšírenia bude Benchmark Brašov najímať pracovníkov na zaplnenie novej podlahovej plochy. Spoločnosť hľadá široké spektrum pozícií vrátane technikov, operátorov strojov a elektronických a strojných inžinierov. Rozšírenie tiež umožní spoločnosti Benchmark prehĺbiť väzby s miestnymi univerzitami tým, že ponúkne viac príležitostí na stáže a ďalšie pracovné skúsenosti.

Ak sa chcete dozvedieť viac o Benchmark Brašov a nových funkciách lokality, navštívte webové sídlo na adrese https://www.bench.com/brasov-romania.

O spoločnosti Benchmark Electronics, Inc.
Benchmark poskytuje komplexné riešenia počas celého životného cyklu produktu. Má vedúce postavenie vďaka svojim inovatívnym technológiám a službám inžinierskeho dizajnu, využívaniu svojho optimalizovaného globálneho dodávateľského reťazca a poskytovaniu prvotriednych výrobných služieb v nasledujúcich odvetviach: komerčné letectvo, obrana, pokročilá výpočtová technika, komunikačné prostriedky novej generácie, zdravotníctvo, komplexné priemyselné zariadenia a polovodičové investičné zariadenia. Globálne operácie spoločnosti Benchmark zahŕňajú závody v siedmich krajinách a jej kmeňové akcie sa obchodujú na burze cenných papierov v New Yorku pod symbolom BHE.

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/568472/Benchmark_ID_21a0ebee881a_Logo.jpg


Go to Source