Crystal Lagoons expanduje v Európe vďaka projektu New Public Access Lagoons® v Seville

MIAMI, 26. júla 2024 /PRNewswire/ – Crystal Lagoons naďalej vnáša revolúciu do miest na celom svete tým, že prináša životný štýl na tropických plážach prostredníctvom svojho modelu Public Access Lagoons® (lagúny pre verejnosť), známeho aj ako model PAL® . Globálna expanzia nadnárodnej inovačnej spoločnosti, ktorá celkovo zahŕňa 1 000 projektov v rôznych štádiách vývoja a rokovaní v 60 krajinách, je teraz viditeľná v Európe vďaka novému komplexu v Seville. Je to stredomorské mesto a jedno z najikonickejších a najatraktívnejších v Španielsku, ktoré bude mať prostredníctvom nového projektu spoločnosti karibskú atmosféru.

Ide o komplex dostupný pre všetkých na vstupenky, ktorý bude okolo krištáľovo čistej lagúny vhodnej na plávanie a vodné športy, zahŕňať obytné jednotky, hotel, obchody a reštaurácie ako aj ďalšie aktivity a komerčnú a zábavnú infraštruktúru stelesňujúcu typický zážitok z PAL®.

S týmto novým vývojom spoločnosť Crystal Lagoons pokračuje vo svojej expanzii v Európe, kde je prítomná v Španielsku, Taliansku, Francúzsku, Českej republike, Poľsku, Rumunsku a Maďarsku s projektmi v rôznych fázach vývoja a rokovaní. Medzi komplexmi v Španielsku vynikajú dva projekty v meste Murcia a ďalší na Costa del Sol .

Výstavba v Seville je súčasťou projektov, ktoré má Crystal Lagoons v partnerstve s ocenenou rumunskou firmou Forty Management v rôznych európskych mestách vrátane nedávno slávnostne otvoreného parku Lagoon Park Bukurešť v Bukurešti. Tento projekt PAL® spôsobil v meste revolúciu s obrovským úspechom, pričom lístky sa vypredali viac ako týždeň vopred.

„Sevilla má jedno z najlepších podnebí v Európe, čo umožní celoročné potešenie z tohto projektu PAL®. Vylepší turistické mesto tak, že bude najlepšie svojho druhu, bude jedno z najpopulárnejších v Španielsku a Európe, s ročnou návštevnosťou niekoľko miliónov návštevníkov. Tento vývoj zmení životy miliónov Sevillčanov tým, že nastaví nový štandard zábavy,” vysvetľuje Jean Pierre Juanchich, globálny obchodný riaditeľ Crystal Lagoons.

Projekty PAL® boli ocenené za svoj príspevok k životnému prostrediu, pretože znížili ekvivalent v hodnote 40 % uhlíkovej stopy v sektore cestovného ruchu a dopravy prinesením plážového života s tyrkysovou vodou a bielym pieskom na miesta blízko domova, čím sa vyhnete dlhým cestám autom alebo lietadlom.

O spoločnosti Crystal Lagoons

Crystal Lagoons je nadnárodná spoločnosť so sídlom v USA, ktorá vyvinula technológiu umožňujúcu kdekoľvek stavať a udržiavať krištáľovo čisté lagúny neobmedzených veľkostí za nízke náklady. Má viac ako 1 000 projektov v rôznych fázach vývoja a rokovaní po celom svete.

S viac ako 2 900 patentmi v 180 krajinách jej udržateľné vybavenie využíva až 100-krát menej chemikálií a iba 2 % potrebnej energie si vyžadujú konvenčné bazény. Organizácia Bureau Veritas overila efektívne využívanie vody tejto technológie a dospela k záveru, že lagúna s rozlohou 1 hektár (2,5 akra) spotrebuje 33-krát menej vody ako golfové ihrisko a o 40 % menej vody ako park rovnakej veľkosti. Zariadenia Crystal Lagoons® môžu využívať morskú, sladkú a brakickú vodu, ktorá sa vyskytuje v hojnom množstve a nemá žiadne iné využitie.

Kontakt: [email protected]

Fotografia – https://mma.prnewswire.com/media/2469415/Foto.jpg


Go to Source