Ke startu připravit: TCL v létě inspiruje k velikosti s přehlídkou sportovních hvězd u vás doma

PAŘÍŽ, 27. července 2024 /PRNewswire/ — Zatímco se celý svět chystá společně oslavit sportovní léto, společnost TCL je připravena přispět svým dílem a přenést vzrušující, rekordy lámající okamžiky olympijských her přímo do obývacích pokojů po celém světě. Díky její pokročilé technologii domácí zábavy QD-Mini LED mohou diváci prožít každý dechberoucí okamžik v pohodlí svého domova.

Ponořte se do sportovní atmosféry s TCL 

Ke startu připravit, pozor, TEĎ! Letos v červenci přináší společnost TCL všem sportovním fanouškům příležitost vychutnat ty nejúchvatnější momenty zblízka pomocí nejmodernější zobrazovací technologie a pohlcujícím zvukovým systémům. Díky inovativním produktům TCL už nikdo nemusí propást ani jediný okamžik! Jásot a slzy, naděje a sny příštích měsíců – to vše uvidíte díky systémům domácí zábavy od TCL v nepřekonatelné kvalitě. Diváci, které v letošním srpnu spojí velká olympijská myšlenka, mohou sledovat cestu sportovců k národnímu hrdinství a prožít s nimi každý moment přepisování rekordů či oslav na stupních vítězů díky technologiím pro úchvatnou čistotu obrazu a prostorový zvuk.

Hodně štěstí našim partnerům! 

Společnost TCL hrdě podporuje světového rekordmana v desetiboji Kevina Mayera a přeje mu hodně štěstí v jeho dalších ambicích inspirovat velikost prostřednictvím svého sportu.

Kromě toho se TCL s potěšením věnuje rozsáhlým sponzorským aktivitám ve sportu a podporuje národní fotbalové týmy Španělska, Itálie, Německa, Polska, České republiky a Slovenska, stejně jako klubové týmy, jako jsou Arsenal a Djurgården IF.  

Ve Francii TCL navázala partnerství s ikonickými sportovci Thomasem Ramosem a Kingsley Comanem, a znovu tak potvrdila své odhodlání podporovat špičkové sportovce a inspirovat velikost prostřednictvím sportu.

Marketingový ředitel TCL Europe Stefan Streit uvedl: „Sport má v sobě moc inspirovat a spojovat. Naším cílem ve společnosti TCL je přinášet tyto významné chvíle do domovů po celém světě pomocí našich inovativních technologií. Přejeme našim partnerským sportovcům a týmům mnoho štěstí a hrdě podporujeme jejich cestu k výjimečnosti.”

TCL přináší velkolepou podívanou k vám domů 

Mimořádné výkony svých oblíbených sportovců mohou fanoušci sledovat na 115″ LED televizoru QD-Mini, se kterým poznají novou úroveň domácí zábavy. Největší domácí televizní obrazovka na světě přináší strhující zážitek jako na stadionu, úžasně čistý obraz a živé barvy – ideální pro sledování filmů, hraní her i sportovní přenosy s každým okamžikem zachyceným ve výjimečných detailech.

Zápal společnosti TCL pro inovace se odráží také v její široké nabídce chytrých telefonů nabitých funkcemi, tabletů a připojených zařízení. Díky využití technologie TCL NXTPAPER a možností 5G se tato zařízení plně integrují do rozsáhlého ekosystému chytrých zařízení TCL a zaručují, že uživatelé zůstanou připojeni a v obraze po celé sportovní léto. A to není vše – vyspělé klimatizace TCL, jako je FreshIN 2.0, vytvářejí chladné a svěží prostředí pro trénink uvnitř budov, zatímco její moderní kuchyňské spotřebiče, jako je například vestavná chladnička Free, pomáhají přispět ke zdravému stravování a aktivnímu životnímu stylu uchováním potravin dlouho čerstvých.

Další produkty pro ještě lepší sportovní zážitky letošního léta najdete na https://www.tcl.com/eu/en

O společnosti TCL

Společnost TCL je rychle rostoucí společností v oblasti spotřební elektroniky a lídr celosvětového televizního průmyslu. Od založení v roce 1981 rozšířila svou působnost na více než 160 světových trhů. Společnost TCL se specializuje na výzkum, vývoj a výrobu produktů spotřební elektroniky, od televizorů přes audio zařízení až po chytré domácí spotřebiče. Webové stránky společnosti TCL můžete navštívit na adrese https://www.tcl.com.


Go to Source