Společnost Hisense rozdmýchává sportovní vášeň díky možnosti sledovat dění v Paříži na velkoplošné obrazovce

ČCHING-TAO, Čína, 27. července 2024 /PRNewswire/ – V době, kdy začíná největší sportovní událost na světě, rozdmýchává společnost Hisense – světový lídr v oblasti spotřební elektroniky a spotřebičů – sportovní vášně přímo z Paříže prostřednictvím kampaně „Big Game, Big Screen”.

Continue Reading

Hisense ignites sporting passion with ‘Big Game, Big Screen’ campaign
Hisense ignites sporting passion with ‘Big Game, Big Screen’ campaign

Vrcholem probíhající celosvětové propagační kampaně společnosti Hisense je úchvatný 100palcový televizor ULED U7, který zásluhou technologie 100palcového displeje ULED TV promění každý obývací pokoj v dokonalou diváckou arénu a prostřednictvím velké obrazovky přenese veškeré vzrušení z elitních sportovních výkonů přímo do domácnosti.

Společnost Hisense se v roce 2023 i v prvním čtvrtletí roku 2024 umístila celosvětově na první příčce na poli 100palcových televizorů a je na nejlepší cestě k tomu, aby si získala oddané sportovní fanoušky a vstoupila do éry 100palcových televizorů s největší velikostí LED televizorů v oboru.

Letos v srpnu si budete moci vychutnat všechny nejlepší sportovní a atletické akce na světě díky pohlcujícímu sledování na 100palcové obrazovce široké nabídky produktových řad televizorů Hisense, které se pyšní nejnovějšími obrazovými a zvukovými technologiemi. 

V produktové řadě Hisense vyniká televizor U7 Mini-LED ULED s nativní obnovovací frekvencí 120 Hz a sportovním režimem s podporou umělé inteligence, který pomocí dynamického algoritmu přizpůsobeného pohybujícím se objektům odstraňuje „šumy” a dosahuje živého a křišťálově čistého zobrazení sportovních akcí.

Nejmodernější technologie Hisense pro řízení LED podsvícení a správu barev se starají o nejjasnější a nejostřejší obraz, zatímco technologie Hisense Hi-View Engine povyšuje a zlepšuje celkovou kvalitu obrazu prostřednictvím autentických barev, brilantního kontrastu, čistého pohybu a výrazných detailů.

Televizor U7 ULED je navržen tak, aby vám zprostředkoval jedinečný zážitek, který vás doslova pohltí, a posune vaše sledování sportovních přenosů na nejvyšší místo na stupni vítězů. Díky společnosti Hisense a sledování na 100palcové obrazovce už nikdy nebudou velké sportovní zážitky stejné.

O společnosti Hisense 

Hisense je přední světovou značkou domácích spotřebičů a spotřební elektroniky a oficiálním partnerem šampionátu UEFA EURO 2024™. Podle údajů společnosti Omdia se značka Hisense v roce 2023 i v prvním čtvrtletí roku 2024 umístila na 2. místě žebříčku celkového celosvětového prodeje televizorů a na 1. místě v kategorii televizorů s úhlopříčkou 100″. Společnost prošla rychlou expanzí a nyní působí ve více než 160 zemích, přičemž se specializuje na multimediální produkty, domácí spotřebiče a inteligentní informační technologie.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2469797/photo.jpg


Go to Source